Ισχύς εν τη ενώσει

Ξεκίνησα αυτό το blog μόνος μου. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και κάποιοι ακόμα νοήμονες Ελληνες που σκέπτονται σαν εμένα είτε κάπως σαν εμένα. Εύχομαι κάποιοι από αυτούς να έχουν τον χρόνο και την διάθεση να συστρατευθούν σ’ αυτήν την προσπάθεια, όχι μόνον σχολιάζοντας αλλά και συνεργαζόμενοι.

Θα χαρώ πάρα πολύ αν κάποιοι θελήσουν να συνδράμουν και να πλουτίσουν την προσπάθεια με τον δικό τους λόγο και την δική τους γνώση και εμπειρία. Αρκεί να τηρείται πάντοτε η βασική αρχή του ιστολογίου, ότι δηλαδή δεν σχολιάζουμε τίποτε από τα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας, σχολιάζουμε μόνον τις αναρτήσεις των καφρομπλογκς και ιδιαίτερα εκείνες που συνιστούν αδικήματα είτε παραβάσεις γραπτού και εθιμικού δικαίου. O άξονάς μας είναι πάντα να περιγράφουμε το γεγονός, χωρίς να παίρνουμε θέση και χωρίς να δίνουμε link προς την επίμαχη ανάρτηση.  Στην συνέχεια γράφουμε την άποψή μας.

Τα τεχνικά θέματα  της μορφοποίησης, της αγκύρωσης σε κατηγορίες και της επιλογής ετικεττών είναι θέματα εμπειρίας. Δεν έχω αντίρρηση να τα κάνω εγώ, επειδή είναι θέμα αισθητικής προτίμησης το να είναι το blog ομοιόμορφο. Tο ίδιο και για τις φωτογραφίες και τον χωρισμό των αποσπασμάτων. Εάν έχετε φωτογραφία την στέλνετε μέσω email ή δίνετε το link της.

Σίγουρα θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν ανάμεσα σε εκείνους που θα ήθελαν να συνδράμουν βρισκόταν ένας τουλάχιστον δικηγόρος είτε δικαστικός λειτουργός. Ομοίως θα χαιρόμουν αν είχαμε έναν δημοσιογράφο και περισσότερο απ’ όλα αν είχαμε και έναν έμπειρο σε θέματα Ιντερνετ, blogging, WordPress, CSS που να μπορούσε, έχοντας χρόνο και διάθεση, να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σαν moderator.

To blog αυτό διαθέτει κάθε δυνατότητα προάσπισης της ανωνυμίας των συνεργατών του, την οποία εμείς δικαιούμαστε απολύτως αφού μόνον προσωπικές σκέψεις θα γράφουμε εδώ. Ακόμα και μέσω email μπορούν να στέλνονται οι συνεργασίες και εγώ να αναλαμβάνω την πλήρη μορφοποίηση.

Αυτή η σελίδα παραμένει ανοιχτή για απαντήσεις. Οποιος κρίνει ότι θέλει να προσφέρει την συνεργασία του, μπορεί να απαντήσει εδώ. Τα μηνύματα θα απαντηθούν και στην απάντηση θα περιλαμβάνεται το URL μιας σελίδας που θέλει συνθηματικό για να ανοίξει, (μαζί με το συνθηματικό φυσικά). Αυτή είναι η σελίδα των συνεργατών, που δεν είναι ορατή στους αναγνώστες.

Ευχομαι το κάλεσμα αυτό να βρει ανταπόκριση. Το σίγουρο είναι οτι η προσπάθεια θα γίνει, έστω και αν ειμαι μόνος μου. Θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: