Η νικήτρια του Next Top Model

Με δυο διαδοχικές του αναρτήσεις χθες και σήμερα, το Τρωκτικό αποκαλύπτει (δια της αναπαραγωγής) όλες τις αποχωρήσεις παικτριών που πρόκειται να γίνουν στα προσεχή επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤΕΝΑ καθώς και την τελική νικήτρια! Μάλιστα περιλαμβάνει και σχόλια καθώς και τους λόγους για τους οποίους οι κριτές παίρνουν κάθε φορά την απόφασή τους.

Στο πρώτο ποστ αποκαλύπτει όλες τις διαδοχικές αποχωρήσεις φτάνοντας στην τελική δυάδα και στο επόμενο αποκαλύπτει (με μια παιδαριώδη παραλλαγή) την νικήτρια του τελικού.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αναμφισβήτητα το πρόγραμμα αυτό προκαλεί ενδιαφέρον σε ένα ορισμένο κοινό που μάλιστα είναι αρκετό. Συνδυάζει το «οφθαλμόλουτρο» με την Κατινιά του reality show και την σασπενς του διαγωνισμού ενώ παρέχει και κλειδαρότρυπα στα ενδότερα της show business. Επίσης αναμφισβήτητο είναι πως πρόκειται για ακριβή παραγωγή, λόγω δικαιωμάτων, σπιτιού, πολυάριθμου προσωπικού κλπ. Τέλος, είναι εξίσου αναμφισβήτητο πως η απόφαση των παραγωγών να μαγνητοσκοπήσουν από πολύ καιρό πριν τα επεισόδια, ενείχε υψηλό κίνδυνο διαρροής του ονόματος της νικήτριας και συνεπώς δραματικής πτώσης του ενδιαφέροντος.

Από την μια λοιπόν έχουμε ένα κανάλι που επενδύει σε ένα ακριβό τηλεοπτικό πρόγραμμα, ευελπιστώντας να αρέσει στο κοινό που στόχευσε, να συγκεντρώνει τηλεθέαση η οποία θα αυξανεται όσο θα πλησιάζει η τελική κρίση και παράλληλα θα μεγαλώνει και το διαφημιστικό ενδιαφέρον, ώστε να αποδώσει η επένδυση, να πληρωθούν οι υποχρεώσεις και οι συντελεστές και να κερδίσει το κανάλι.

Από την άλλη έχουμε ένα εκτρωματικό καφρομπλογκ που πιστό στην λογική του «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» έρχεται και χαντακώνει την επιχειρηματική προσπάθεια του καναλιού, κατεβάζοντας το ενδιαφέρον της εκπομπής κατά 90%. Σαν να βλέπεις Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σε μαγνητοσκόπηση και να ξέρεις το σκορ!

Πραγματικά θάθελα να τον ρωτήσω: Γιατί ρε γελοίε το κάνεις αυτό; Αφήνοντας στην άκρη το νομικό θέμα των τεράστιων αποζημιώσεων που προσωρινά αποφεύγεις καλυπτόμενος από την κουκούλα της ανωνυμίας, τι σε κάνει να θέλεις να καταστρέφεις τον κόπο των άλλων; Την βρίσκεις έτσι; Τόσο ψυχανώμαλος είσαι; Την ώρα που ξέρεις πως ο ΑΝΤΕΝΑ δεν είναι στα καλύτερά του και καθημερινά έχουν απολύσεις, πας εσύ και του γαμάς ένα απο τα δυνατά του χαρτιά. Τί όφελος έχεις;

Φαντάζεσαι μήπως πως οι ρεπόρτερς των media δεν ξέρουν αυτά που ακόμα και συ ο «ιδιώτης blogger» βρήκες; Και βέβαια τα ξέρουν και πολύ πριν από σένα. Γιατί δεν τα αποκαλύπτουν; Μήπως είναι μαλάκες και συ ο ξύπνιος; Οχι ρε μάγκα! Είναι επαγγελματίες και ξέρουν να σέβονται και να εκτιμούν τον κόπο και το χρήμα του άλλου, ενώ εσύ είσαι ο κομπλεξικός γύφτουλας, που επειδή δεν μπορεί ο ίδιος να κάνει τίποτε, χαίρεται να βλέπει να καταστρέφονται οι προσπάθειες των άλλων! Αυτός είσαι…

Τι κέρδισες από αυτό; μερικά κλικ ακόμα… Οταν σε πιάσουν δεν πρόκειται να σου φτάσουν ούτε για μια μέρα στην φυλακή. Επειδή θα πληρώνεις πάντα το τίμημα της ανωνυμίας σου. Είσαι ο μόνος παγκοσμίως διαχειριστής ιστοσελίδας που έχει τόση μεγάλη επισκεψιμότητα και δεν μπορεί να ρευστοποιήσει ούτε ένα Ευρώ από δαύτην!… Βλέπεις οι «ανώνυμοι» δεν μπορούν να τιμολογήσουν! Και αυτό σε τρελλαίνει!.. Ξεφτιλισμένε!..

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: