Παράπονα για την «Νεκρή νύφη»

Γεια σας και καλώς ήλθα στην ομάδα του Ποντικοφάρμακου. Επέλεξα να ασχολούμαι κυρίως με τις ηλιθιότητες που γράφονται χωρίς αιδώ και μέτρο απο «αναγνώστες¨ διευκρινίζοντας ότι για την δοκιμασία που υφίστανται τα νεύρα μου κάθε φορά που διαβάζω μια από αυτές, θεωρώ τον διαχειριστή του καφρομπλογκ, που επέτρεψε την ανάρτησή της,  εξίσου συνυπεύθυνο με τον συντάκτη της.

Παίρνω λοιπόν αφορμή από την πρώτη ανάρτηση που μου χτύπησε στο μάτι. Απολαύστε την.

Η βλακεία στο μεγαλείο της..!!! εκεί στο star δεν βρήκαν (χρονιάρες μέρες) να βάλουν τίποτα άλλο, παρά την ΝΕΚΡΗ ΝΥΦΗ ??? (με νεκροκεφαλές κ.α.λ.). Παίζει από της 11΄οο’ mm. ΚΑΙ ΈΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ και άντε να τους εξηγήσεις πως μόνο παιδικό δεν είναι!!!

H AΠΟΨΗ ΜΟΥ

Κατ΄αρχήν αν έχετε μικρά παιδιά και στις 11 το βράδυ είναι ξύπνια και βλέπουν τηλεόραση, είναι μια καλή ευκαιρία να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο, σίγουρα πάντως είναι επιτακτικό να μιλήσετε με μια οικογενειακή σύμβουλο! Τα μικρά παιδιά πρέπει να κοιμούνται νωρίς και επίσης δεν πρέπει να βλέπουν τηλεόραση πάνω από 6-8 ωρες την εβδομάδα! Βεβαίως δικά σας είναι ότι «γουστάρετε» κάνετε, αν ζούσατε όμως στην Γερμανία θα σας είχαν μηνύσει γι’ αυτό τον λόγο.

Δεύτερον, θεωρείτε πραγματικά ότι 11 το βράδυ είναι ώρα που ένας σταθμός δεν μπορεί να προβάλλει «ακατάλληλες» ταινίες; Ας πούμε ένα θρίλλερ, ένα horror, ένα έργο με βία και φόνους, τι ώρα πρέπει να το προβάλλουν; Μην τρελλαθούμε κιόλας.

Τρίτον. Αν και η άποψή σας για την ταινία είναι απόλυτα συμβατή με την κουλτούρα κάποιου που διαβάζει και γράφει σε καφρομπλογκς, οπότε μάλλον στον βρόντο πάει αυτό, σας ενημερώνω πως πρόκειται για μια αριστουργηματική παιδική ταινία, βασισμένη σε ένα παλιό Ρώσικο παραμύθι, φτιαγμένη έξοχα από τον ιδανικό παραμυθά Τιμ Μπάρτον (Ψαλλιδοχέρης, Willy Wanka κλπ.) και είχε προταθεί για Οσκαρ το 2005. Πρόκειται για μια ελεγεία πάνω στην αγάπη, απολύτως παιδική και παιδαγωγικότατη!

Το ότι διαφωνείτε με την αισθητική του δημιουργού της δεν μου προξενεί εν τούτοις καμμία κατάπληξη! Θα με ξένιζε το αντίθετο. Μπάρτον και «Τρωκτικό«, χμμ… δεν πολυδένει!

Τέταρτον. Αφού εν πάσει περιπτώσει είχατε αυτή την άποψη (και το θάρρος της γνώμης σας) γιατί δεν προτιμήσατε να στείλετε ένα email διαμαρτυρίας στο STAR επώνυμα και προτιμήσατε ένα σαχλοκείμενο στο καφρομπλογκ ανώνυμα; Στο κάτω κάτω δεν διαπράττετε και κανένα αδίκημα, οι βλακείες δεν τιμωρούνται!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: