«Πόθεν έσχες» σε …μακαρίτη!

Ηλίθιος τρωκτικάριος αναφερόταν προχθές στον προσφάτως αποβιώσαντα τ. Νομάρχη Ηρακλείου Γιάννη Γαρεφαλάκη και ιδιαίτερα στην περιουσία που αυτός κληροδότησε και η οποία ήταν τόσο μεγάλη (σύμφωνα με όσα άκουσε ο «κάφρος τρωκτικάριος«)  που δεν δικαιολογείται από την όχι και τόσο πετυχημένη καριέρα του θανόντος ούτε από τις αμοιβές του σαν Νομάρχη. Κατά συνέπεια παρίσταται ανάγκη -κατά τον κάφρο– να βρεθεί ένας Δημόσιος Λειτουργός με αρχίδια (έκφραση του κάφρου) που θα εφαρμόσει μεταθανάτιο πόθεν έσχες στην περιουσία του μακαρίτη και θα του τα πάρει όλα!!!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Κατ΄αρχήν νομικά έχω την εντύπωση ότι εδώ δεν υπάρχει απλώς αδίκημα αλλά η επιτομή του αδικήματος της Προσβολής μνήμης τεθνεώτος. Αδίκημα που ΔΕΝ διαπράττει ο κάφρος που στέλνει το μήνυμα (διότι το στέλνει σε ιδιώτη) αλλά ο διαχειριστής του καφρομπλογκ η γνωστή Παπαδοπουτάνα, που τόλμησε να το αναρτήσει, καλυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία του.

Οσον αφορά την κοινωνική διάσταση του θέματος, θα ήμουν πάρα πολύ σκληρός στην κριτική μου και για τα δύο καθίκια, γι αυτό προτιμώ να αναδημοσιεύσω την απάντηση που έστειλαν στο Τρωκτικό οι οικείοι του θανόντος, παρά το ότι πάγια άποψή μου είναι ότι το να απαντάς στους κάφρους είναι σαν να τους νομιμοποιείς. Μόνο μηνύσεις τους πρέπουν.

Παραθέτω την απάντηση.

Στον καιρό της λαμογιάς άντε να πείσεις τον «άλλο» ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και καλά να ζεις για να μπορέσεις να το κάνεις, αν όμως έχεις αποδημήσει εις Κύριον, τότε πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τον ΑΧΡΕΙΟ που περίμενε να φύγεις για να αρχίσει τις συκοφαντίες, τις λασπολογίες, για… να αμαυρώσει το όνομά σου και μάλιστα ανώνυμα;

Αν λοιπόν αυτός ο «μικρός θνητός» έχει «Α@#$%&*», όπως γράφει, ας βγει επώνυμα να εκφράσει τις όποιες αντιρρήσεις του για την εντιμότητα του μακαρίτη πρώην νομάρχη Ηρακλείου Γιάννη Γαρεφαλάκη, και ας διαβάσει σήμερα στον τοπικό τύπο όλη την αλήθεια για την κληρονομιαία περιουσία του εκλιπόντος

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: