Πρόβλημα με την COSMOTE

H ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Παρακαλώ να προσέξετε αυτή την ανάρτηση του Τρωκτικού (1-1-2010, 01.44) από την οποία, όσο και αν αρχικά δεν φαίνεται, προκύπτουν λίαν ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Εδώ και αρκετή ώρα υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή μηνυμάτων από το δίκτυο της COSMOTE. Το πρόβλημα πιθανόν θα οφείλεται σε υπερφόρτωση του δικτύου. Για να μην οδηγηθούμε λοιπόν σε κατάρρευση του δικτύου καλό είναι να αποφύγουμε για τα επόμενα λεπτά την αποστολή μηνυμάτων ή να την περιορίσουμε στο ελάχιστο… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010…!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Είναι φανταστικό το πόσα μπορείς να συμπεράνεις σχετικά με την νοημοσύνη και το προφίλ των τρωκτικάριων από μια φαινομενικά αθώα ανάρτηση. Προσέξτε!..

Η παραίνεση που υπάρχει σε αυτή την ανάρτηση είναι προφανές ότι έχει χρονικό ορίζοντα μερικών λεπτών της ώρας. Σε ποιους απυθύνεται; Προφανώς σε κάποιους που εκείνη την ώρα της νύχτας της Πρωτοχρονιάς, κάθονται μπροστά σε έναν υπολογιστή και διαβάζουν το καφρομπλογκ!

Πόσοι πια νάναι αυτοί; Αν εξαιρέσουμε όσους είναι υποχρεωμένοι να είναι μπροστά σε Υπολογιστή (λόγω εργασιακής βάρδιας) θα ήμουν τρελλή αν έλεγα ότι οι υπόλοιποι «ξεχειλίζουν ένα δίκλινο«; Από αυτούς τώρα που λόγω βάρδιας πρέπει να είναι μπροστά σε υπολογιστή, πόσοι να διάβαζαν το καφρομπλογκ τέτοια μέρα; Aς πούμε κάποιοι… Από αυτούς, πόσοι ταυτόχρονα έστελναν και SMS; (αφού μπορούν να στείλουν emails) Αυτοί τελικά θα έσωζαν την COSMOTE από την κατάρρευση;;; Tέτοια δικτυάρα έχει ο ΟΤΕ μας;

Το πιθανότερο είναι απλώς ότι ο τρωκτικάριος-συντάκτης της ανάρτησης μεθυσμένος από τον «επαναστατικό» του οίστρο, παρασύρθηκε από τους γνωστούς στίχους ¨Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, (μέχρι εδώ καλά πήγαινε) …είμαστε χίλιοι δεκατρείς (εδώ ξέφυγε)» και πίστεψε πράγματι ότι εκφράζει μια στρατιά τρωκτικάριων τους οποίους όφειλε να προειδοποιήσει για να μην βλάψουν (λόγω του όγκου και του παλμού των) το δίκτυο!!!

Και καλά μέχρι εδώ, έκανα λίγο πλάκα (μέρες πούναι) όμως δυστυχώς υπάρχει και μια λυπηρή διάσταση. Η ανάρτηση αυτή γράφτηκε στις 01.44 της Πρωτοχρονιάς, Την ώρα που ακόμα και οι πιο φτωχοί γλεντούν, χορεύουν, τραγουδούν, χαρτοπαίζουν, κάνουν έρωτα, πειράζονται και διασκεδάζουν, υπήρχε ένας συμπολίτης μας, τόσο μόνος, τόσο θλιμμένος, τόσο μαγκούφης, τόσο αντικοινωνικός ώστε κανένας να μην τον είχε προσκαλέσει, τόσο μοναχικός, που η παρέα του ήταν ο υπολογιστής του και το καφρομπλογκ!

Αυτός είναι ο σύγχρονος τρωκτικάριος και νομίζω πως ο Αρκάς τον έχει αποδώσει τέλεια στην διπλανή εικόνα! Την αφιερώνω στους δημιουργούς του φαινομένου!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: