Ανετη δουλειά και …Απύθμενο θράσος

Ανάρτηση του nonews-NEWS. Διαβάστε και φρίξτε  με το θράσος των γυμνοσάλιαγκων των Made in Greece καφρομπλογκς οι οποίοι τολμούν να διεκδικούν και εύσημα πρωτιάς στις ειδήσεις που κλέβουν. Δείτε που οδηγεί η ανωνυμία και η  ανοχή της πολιτείας.

Δεν χρειάζεται πια να κουράζονται οι ρεπόρτερ των καναλιών. Τα blogs τους έχουν έτοιμη δουλειά και δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε καν ν’ αναφέρουν τις πηγές τους. Όπως ο κατά τ’ άλλα εργατικός και καλός ρεπόρτερ, Γιώργος Φιλιππάκης. Πήρε την ανάρτηση μας για τον αστυνομικό με το Cayenne και τα Rolex και την σπίκαρε αυτολεξεί. Επειδή αυτό τείνει να γίνει κανόνας, θα πρέπει να τους κράζουμε. Όποιοι κι αν είναι.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Ευτυχώς που έχω μαλλιά να τραβάω. Τι διάβασα τώρα; Τι λέει ο άνθρωπος; Διαμαρτύρεται στον επαγγελματία δημοσιογράφο, που δεν ανέφερε σαν πηγή του τον ανώνυμο, τον ανύπαρκτο, τον θρασύδειλο που δεν τολμα να δηλώσει ποιος είναι.

Εχουμε εξηγήσει στην σχετική σελίδα πως οι δημοσιοκάφροι υποκλέπτουν τις ειδήσεις και τις αναρτούν χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς καμμία διασταύρωση, προηγούμενοι χρονικά των αληθινών επαγγελματιών. Αλλά να φτάνουν και στο σημείο οι κλέφτες να διεκδικούν και τα credits της πρώτης δημοσίευσης αυτό παραπάει!…

Η παραγωγή και δημοσιοποίηση ΕΙΔΗΣΕΩΝ είναι δουλειά των επαγγελματιών δημοσιογράφων και όχι ιδιωτών που έχουν ένα ιστολόγιο για να λένε τις προσωπικές τους απόψεις. Το συγκεκριμένο κάφρομπλογκ είναι ήδη στο στόχαστρο των Αρχών, το έχουν ήδη κλείσει μια φορά, συνεχίζει να λαθροβιώνει χάρις στις ανοχές του συστήματος και κρύβεται πίσω από την ανωνυμία την οποία απολαμβάνουν οι bloggers. Ως blog λοιπόν δεν μπορεί να είναι πηγή ειδήσεων.

Aν ο Χατζηαβάτης που το έχει,  είναι ή θέλει να δηλώνει δημοσιογράφος, τότε να γίνει επώνυμος, να αποδείξει ότι έχει μηχανισμό παραγωγής ειδήσεων και τότε ΦΥΣΙΚΑ θα δικαιούται τα credits της αποκλειστικότητας ή της πρωτιάς. Αλλά επώνυμα! Οπως ο Ευαγγελάτος, η Στάη, ο Κουΐκ, ο Μάκης Τ. Ωστε να έχει και όλες τις κλαδικές, αστικές και ποινικές συνέπειες της κάθε παπαριάς που γράφει.

Με δυο λόγια, ΜΕΣΟΝ ενημέρωσης σημαίνει ταυτότητα! Δεν ήταν μινάρες αυτοί που το θέσπισαν, Αντίθετα από μινάρες ήθελαν να μας προστατέψουν!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: