Χυδαία και άδικη επίθεση στον Σάκη Ρουβά

Σε έναν επαγγελματία που εργάζεται σκληρά και είναι πρότυπο συνέπειας στις υποχρεώσεις του, συνέβη το ανεπίτρεπτο για τους κάφρους γεγονός να πονέσει το στομάχι του. Παρά το ότι θα έπρεπε να μην ξεκινήσει το πρόγραμμά του, εν τούτοις, από σεβασμό στον κόσμο που είχε συρρεύσει, άρχισε την εμφάνισή του. Οταν όμως δεν άντεξε άλλο από τους πόνους, αναγκάστηκε να αποσυρθεί. Τότε το προσωπικό του ανακοίνωσε στους θαμώνες το ατυχές συμβάν. Περίμενε μήπως νοιώσει καλύτερα για να βγει να συνεχίσει το πρόγραμμά του, αλλά η υγεία του δεν το επέτρεψε.

Μόνο μισάνθρωποι και κομπλεξικοί κάφροι τρωκτικάριοι θα μπορούσαν να βρουν αφορμή σε αυτήν την αδιαθεσία για να σπιλώσουν και να συκοφαντήσουν τον Σάκη Ρουβά. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν ένα ιατρικό συμβάν με λογικές συνωμοσιολογίας. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν την σχέση του Σάκη με τον κόσμο του. Και μόνον αυτοί το έκαναν!

Στις 11.42 ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται,

Στις 11.47 ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ. Γιατί τραγούδησε μόνο 20 λεπτά και έφυγε ξαφνικά;

Στις 13.13 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΦΥΓΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ. Εδώ εμφανίζεται ένας θρασύδειλος ανώνυμος μαλάκας που γράφει O Σάκης Ρουβάς όπως κάθε χρονο ειναι γκεστ σταρ σε πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον γνωστού επιχειρηματια…για αυτό την κοπανησε…πιο στομαχι ρε??

Στις 13.19 ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΑ; Αφού πλήρωσαν μετά τους είπαν ότι είναι άρρωστος

Στις 13.25 ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ Η ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΗ; Οπως καταγγέλουν πολλοί (εδώ εννοεί τον μαλάκα των 13.13 Δεν έχει τολμήσει άλλος να πει κάτι τέτοιο έστω και ανώνυμα)

Στις 13.50 Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Οι σερβιτόροι του κλήθηκαν να βγάλουν το φιδι από την τρύπα.

Στις 13.52 Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Οι σερβιτόροι του κλήθηκαν να βγάλουν το φιδι από την τρύπα. (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Σιχασιά και μόνον. Ας αρχίσω από την ποινική διάσταση. Δυσφήμιση απλή, συκοφαντική δυσφήμιση, προσβολή τιμής και υπόληψης, επαγγελματική ζημία, χάλκευση ειδήσεων. Τυχαία όλα αυτά; Τυχαία 7 αναρτήσεις σε ένα δίωρο; Τυχαία η στοχοποίηση του αγαπημένου καλλιτέχνη των παιδιών και εφήβων;

Οχι δεν είναι τυχαία. Εγινε για την επισκεψιμότητα! Η μανία του ανεκδιήγητου δημοσιοκάφρου να παρουσιάζει κάθε τόσο στοιχεία ότι είνια το πρώτο blog στον πλανήτη (!) τον οδηγεί σε ηλιθιότητες, που όμως ορισμένες φορές (όπως σήμερα) είναι και ποινικά κολάσιμες.

Λόγω των ημερών και της εορταστικής εξόδου οι επισκέψεις στο έκτρωμά του έχουν κατέβει. Γι αυτό τον λόγο εξάλλου έχει σπεκουλάρει τόσο πολύ στο θέμα του θανάτου του Κακαουνάκη. Ούτε κολλητοί να ήταν με τον μακαρίτη! Γι’ αυτό τον λόγο τις μέρες των Χριστουγέννων αποκάλυψε την νικήτρια του Next Top Model και γι’ αυτόν τον λόγο σήερα τραβά από τα μαλλιά την αδιαθεσία του Ρουβά.

Προκειμένου να πάρει μερικά κλικ από τις μηχανές αναζήτησης που θα του φέρουν παιδιά που ψάχνουν για το ίνδαλμά τους δεν διστάζει να βλάψει κοινωνικά, επαγγελματικά και οικονομικά τον πιο αγαπημένο καλλιτέχνη της νεολαίας! Ολα στον βωμό  των κλικ και των unique IPs. ΑΙΣΧΟΣ!

Ενας ακόμα λόγος για τον οποίο καθίσταται αναγκαία η άρση της ανωνυμίας όλων αυτών των καφρομπλογκς. Πόσο ακόμα θα γινόμαστε μάρτυρες εγκλημάτων που γίνονται αποκλειστικά και μόνον χάριν της ανωνυμίας των κάφρων που τα διαχειρίζονται; Πόσοι ακόμα πρέπει να διασυρθούν και να συκοφαντηθούν για να καταλάβει ο κύριος Ευθυμίου πόση προτεραιότητα έχει αυτό το θέμα;

Είναι βέβαιον ότι ο Σάκης Ρουβάς οφείλει να προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές καθώς επίσης και η επιχείρηση του. Ενώ λοιπόν και οι πέτρες γνωρίζουν το ποιος είναι ο διαχειριστής του εκτρώματος αυτού, θα πρέπει να βρεθεί μάρτυρας να το καταθέσει.  Ειδ’ άλλως η παπαδοπουτάνα θα τσιρίζει «Δεν είμαι εγώ… αποδείξτε ότι είμαι εγώ…»

Αν όμως δεν υπήρχε ανωνυμία δεν θα έιχαμε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Δεν θα είχε καν γράψει τίποτε ο κάφρος, ο οποίος είναι και γνωστή λιράτη κότα!

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ


Τι έπαθε ο Σάκης Ρουβάς;

Και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται;

Advertisements

Ένα Σχόλιο

  1. Eimai sigoyri

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: