Μια περίεργη ανάρτηση για τον Τέρενς Κουΐκ

Η ανάρτηση αυτή είναι από το Φίμωτρο, όμως πρωτοδημοσιεύτηκε στο mediablog. Το περίεργο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ότι την αναδημοσιεύει το Φίμωτρο. Ολοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ισχυρίζονται μετ’ επιτάσεως ότι διαχειριστής του Φίμωτρου είναι ο Παπαγιάννης και του Τρωκτικού ο Γκόλιας. Ομως ποτέ δεν βρέθηκε κάποιος να το καταθέσει δημόσια.

Πρόσφατα, όταν ο Μάκης Τ. είχε μηνύσει τον Παπαγιάννη, χρειαζόταν απλώς ένας μάρτυρας να κατέθετε ότι γνώριζε πως αυτός  ήταν ο διαχειριστής. Τότε ο Μάκης είχε προτείνει τον Χατζηνικολάου (ερήμην του τελευταίου) και μάλιστα είχε αναβληθεί η δίκη για να κληθεί να καταθέσει. Τελικά εκείνη η υπόθεση έληξε δια συμβιβασμού.

Το γεγονός οτι ο Χατζηνικολάου γνωρίζει τον διαχειριστή του Φίμωτρου, επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, όταν το Φϊμωτρο ανέβασε όλη την συνέντευξη Σπηλιωτόπουλου στην Veto και στην συνέχεια την κατέβασε κατά παράκληση του Χατζηνικολάου (όπως δήλωσε ο ίδιος ο διαχειριστής του Φιμωτρου)

Ολοι λοιπόν ξέρουμε, αλλά χρειάζεται ένας μάρτυρας, ένας μόνο. νάχει τα κότσια να πει δημόσια ότι το γνωρίζει. Ουσιαστικά αυτός ο άνθρωπος μπορεί να καθαρίσει το τοπίο από τους κάφρους, δεδομένου ότι δια της μαρτυρίας του μπορούν να προσωποποιηθούν όλες οι διώξεις που έχουν ασκηθεί κατ’ αγνώστων αλλά και να ασκηθούν και άλλες για αδικήματα που τα καφρομπλογκς διέπραξαν εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Με δεδομένα όλα αυτά, φαίνεται παράξενο το ότι το Φίμωτρο αναδημοσίευσε μια ανάρτηση του mediablog, που αναφέρεται σε ραδιοφωνικές παρεμβάσεις του Τέρενς Κουΐκ και σε όσα είπε σε αυτές. Παραθέτω δύο αποσπάσματα. Το πρώτο αναφέρεται σε παρέμβαση του ΤΚ στον RealFM, στην εκπομπή του Παπαγιάννη:

…μίλησε στην εκπομπή του Γ. Παπαγιάννη, στην οποία εξήρε τα blogs, ως συνήθως, και δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον Π. Ευθυμίου που επιχειρεί “να βάλει fimotro στα blogs” κι αμέσως μετά επαίνεσε τον παρουσιαστή που έβγαλε στον αέρα τις λίστες της ΕΡΤ, του ιδίου συμπεριλαμβανομένου…

και το δεύτερο αφορά την παρέμβασή του στην εκπομπή του Γκόλια στο ΘΕΜΑ 989:

…Αμεσως μετά πήρε τηλέφωνο και στον ΘΕΜΑ 989, όπου συνομίλησε με τον Σ. Γκιόλια, εξήρε τα blogs, ως συνήθως, κι αμέσως μετά επαίνεσε το Τroktiko που έβγαλε στον αέρα τις λίστες της ΕΡΤ, του ιδίου συμπεριλαμβανομένου…

Ποιο είναι το παράξενο; Ο Τέρενς Κουΐκ δηλώνει απερίφραστα ότι γνωρίζει τους διαχειριστές των δύο καφρομπλογκς και τους κατονομάζει.

Στο πρώτο απόσπασμα συγχαίρει τον παρουσιαστή (αυτόν με τον οποίο μιλά, δηλαδή τον Παπαγιάννη) που έβγαλε στον αέρα τις λίστες της ΕΡΤ! Οι λίστες της ΕΡΤ πρωτοεμφανίστηκαν στο Φίμωτρο, άσχετα αν μετά από λίγο αποσύρθηκαν. Πολύ απλά εδώ ο ΤΚ ταυτοποιεί τον Παπαγιάννη σαν διαχειριστή του Φϊμωτρου. Στο δε δεύτερο απόσπασμα, με τον ίδιο τρόπο, κάνει ακριβώς το ίδιο με τον Γκόλια και το Τρωκτικό.

Από εδώ και πέρα λοιπόν, κάθε ένας που θίγεται από μια ανάρτηση ενός εκ των δύο καφρομπλογκς, μπορεί να μηνύει τους διαχειριστές των επωνύμως, επικαλούμενος σαν μάρτυρα τον κύριο Κουΐκ. Το τι θα βγεί από μια τέτοια μήνυση, είμαι περίεργος να το δω. Πάντως είναι ένα βήμα.

Παραμένει όμως η απορία μου γιατί ο Παπαγιάννης αναδημοσίευσε μια τέτοια ανάρτηση.

  • Η μία εξήγηση είναι ότι δεν έδωσε σημασία στην διάσταση που επεσήμανα εγώ, (πιθανόν να αισθάνεται άτρωτος).
  • Η άλλη συνδέεται με την πρόσφατη διαμάχη μεταξύ των δύο καφρομπλογκς και την όψιμη ανακοίνωσή του ότι έχει δεχτεί πρόταση να πωλήσει το Φϊμωτρο (το τι θα πουλήσει είναι ένα θέμα βέβαια…)

Δεν έχω απάντηση. Περιέργεια έχω να δω τι θα γίνει…

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: