Πήραν τις πινακίδες των πελατών του Ρουβά από το parking

H ανάρτηση από το Τρωκτικό εχει πλάκα. Κοντολογίς πάνε κάποιοι στο S CLUB δίνουν το αμάξι στον παρακαδόρο, διασκεδάζουν, πάνε να φύγουν και ανακαλύπτουν ότι η Τροχαία τους έχει πάρει τις πινακίδες επειδή οι παρκαδόροι το είχαν παρκάρει παράνομα επί της Βουλιαγμένης! Τόσο καλά!.. Στην συνέχεια οι παρκαδόροι τους τποσχέθηκαν ότι την Δευτέρα θα τους έδιναν τις πινακίδες (είχαν κάποιο μαγικό τρόπο να τις πάρουν φαίνεται) και θα πλήρωναν την κλήση, πράγμα που όπως προκύπτει από την διήγηση του θύματος δεν έκαναν.

Μέχρι εδώ ούτε θα με απασχολούσε η ιστορία αλλά το τέλος της ανάρτησης είναι όλο το ζουμί. Δείτε το

troktiko εχετε γινει η παρηγορια του κοσμου το αποκουμπι του ταλαιπωρου που δεν μπορει να κανει τιποτα μπροστα στις παρανομιες αυτων που κλεβουν τους παντες… γιατι αυτοι που κλεβουν τον απλο πολιτη χωρις κανεναν ενδοιασμο κλεβουν την εφορια το ικα τη συνταξη του καθε φουκαρα… αυτος ο τοπος δε θα παει ποτε μπροστα… πιστεψτε με το 2010 θα ειναι χειροτερο γιατι δεν εχει αλλαξει τιποτα για να γινει καλυτερο. σας ευχαριστω πολυ που υπαρχετε

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Οταν μετά λέω για IQ μπιφτεκιού έχω άδικο; Ο τύπος που τα διηγείται όλα αυτά υπήρξε βεβαίως θύμα (πάντα με την επιφύλαξη της ορθότητας όσων διηγείται) Οποισδήποτε λογικός άνιθρωπος με το που διαπίστωνε τι είχε συμβεί, θα καλούσε το 100 να πάρει τα στοιχεία τους και να τους τσουβαλιάσει στο πλαίσιο του Αυτόφωρου.

Ακόμα και αν δεν το έκανε εκείνη την στιγμή είχε κάθε δυνατότητα να το κάνει το πρωΐ με την συμπαράσταση οποιουδήποτε δικηγόρου. Μπορεί και πρέπει να στραφεί κατά της επιχείρησης και το να του διαθέσουν ένα αυτοκίνητο τουλάχιστον ίσης  αξίας με το δικό του, για όσο διάστημα κρατούνται οι πινακίδες του, είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να ζητήσει. Οποιοσδήποτε πρωτόπειρος δικηγόρος θάκανε πάρτυ με τέτοια υπόθεση!

Ομως ο καλός τρωκτικάριος είναι απρόβλεπτος, για να μην πω μαλάκας! Αφήνει να παρέλθει το αυτόφωρο, οπότε οι παρκαδόροι τον γράφουν στα παπάρια τους πλέον, (ούτε την κλήση ενδεχομένως να μην πληρώσουν αν δεν πιεστούν, ούτε το όνομά τους δεν του λένε) και καταφεύγει στο Τρωκτικό να πει τον πόνο του.

Εκστασιασμένος λοιπόν από το μεγαλείο του να διαβάζεται το πόνημά του από χιλιάδες αναγνώστες, βιώνοντας την αγαλλίαση του να μετατρέπεσαι από μηδενικό σε νούμερο, αδιαφορεί για τα δικαιώματά του και ικανοποιείται με το να περιγράφει την αβελτηρία του, ανακηρύσσοντας το καφρομπλογκ σε προστάτη των ταλαίπωρων (και των ηλιθίων θα πρόσθετα) και ευχαριστώντας το που υπάρχει!

Το ότι αν αντι να κάνει μαλακίες είχε καλέσει το 100, οπότε, προκειμένου να κάνουν τριήμερο σε κρατητήριο οι τύποι, θα του είχαν κάνει έως και πλειστηριασμό τι αυτοκίνητο θέλει να του δώσουν για να ανακαλέσει την μήνυσήτου, ούτε του περνάει από το μυαλό! Αν έκανε κάτι τέτοιο, θα έχανε την ευκαιρία να γράψει στο αγαπημένο του Τρωκτικό. Πριτς…

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ


Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: