Η μάχη των Τεμπών

ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΠΙΣΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΤΑΪΖΕΙ

Οι κατολισθήσεις στα Τέμπη και η διακοπή της κυκλοφορίας, φέρεται να οφείλονται σε αβλεψίες κατασκευαστικών εταιριών ενδιαφέροντος Μπόμπολα, όπως κατ αρχήν υποστηρίζει και ο Υφυπουργός Μαγκριώτης. Ο Μπόμπολας έχει αγοράσει από τον Μάκη Τ. το ποσοστό του στο «Πρώτο Θέμα» και κατά συνέπεια είναι αφεντικό του Γκόλια, που εργάζεται στο ραδιόφωνο του Θέματος. Ο Γκόλιας είναι ο -όλοι το ξέρουν αλλά εκείνος το διαψευδει- διαχειριστής του καφρομπλογκ Τρωκτικό.

Αμέσως μετά τις καταγγελίες Μαγκριώτη, εμφανίζονται στο Πρώτο Θέμα στοιχεία ότι το γραφείο του προωθούσε αιτήματα φαντάρων για μεταθέσεις. Το καφρομπλογκ σπρώχνει ιντερνετικά το ρεπορτάζ, αξιώνοντας την αποπομπή του Μαγκριώτη αλα Ρόβλια.

Ο Υφυπουργός αρνείται το ρεπορταζ και θεωρεί χαλκευμένα τα στοιχεία

Στην διαμάχη μπαίνει ο Μάκης Τ. παρουσιάζοντας τεκμηριωμένο ρεπορταζ για τις εταιρίες που αναμείχθηκαν στο θέμα των Τεμπών και καταγγέλοντας Θέμο Αναστασιάδη και Γκόλια για τον ρόλο τους.

Μέχρι εδώ το θέμα αυτό είναι αδιάφορο για μας και για τον προσανατολισμό του μπλογκ μας που έχει αποκλειστικό σκοπό να ξεμπροστιάζει το Τρωκτικό και τους τρωκτικισμούς. Ενδιαφέρον αποκτά από την στιγμή και μόνο που ο δημοσιοκάφρος παρασυρμένος από το αβυσσαλέο κόμπλεξ του εναντίον του Μάκη  Τ.  προσπαθεί να του απαντήσει. Μη έχοντας όμως ούτε ένα επιχείρημα να προβάλλει, καταφεύγει στην οικεία τακτική των εκβιασμών και των συμψηφισμών. Απολαύστε 3 αποσπάσματα:

….Πληροφοριοδότης του είναι ο υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης που νομίζει ότι θα κόψει τα πόδια στον Μπόμπολα. Καλά, Μαγκριώτη προσοχή μην …σκιστεί το καλσόν. Κόψε πρώτα τα διόδια να μην πληρώνει ο κόσμος στην Εθνική οδό όπως φωνάζουμε τόσο καιρό και βγάλε τις πινακίδες του Βρυώνη και του Πολίτη από τους δρόμους και μετά ξαναέλα…

Εξοχο ε; Απαξίωση, ειρωνία, λαϊκισμός και συμψηφισμός σε τρεις αράδες!

Αλλά αν δεν κάνουμε λάθος ο Μαγκριώτης δεν έχει παντρευτεί την Αραμπατζή που έχει το «ΔΙΚΤΥΟ» και ο Μάκης είχε δεσμό με την αδερφή Αραμπατζή (του όμορφου κόσμου) και γιαυτό έγιναν κολλητοί; Θα μας πείτε τι σχέση έχει αυτό; Έχει και παραέχει. Θα σας πούμε για τον πεθερό του υπουργού!

Να και μια σαφής απειλή αποκαλύψεων διαπλοκής και κρεβατοκάμαρας σε ένα.

Και βέβαια παίζει μόνος του μπάλα. Όταν ξεκινήσει και η άλλη πλευρά θα καταλάβει τι σημαίνει πόλεμος. Όταν δηλαδή αρχίσουν οι καταγγελίες των συνεργατών να μαζεύονται και να δημοσιεύονται στην εφημερίδα να πηγαίνουν στην επιθεώρηση εργασίας. Εκεί θα είναι η πλάκα….

Και μια πιο σαφής απειλή. Κάτσε καλά Μάκη γιατί αλλιώς… ξέρεις εσύ…

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Mόνο σε gay (παθητικό) απατημένο εραστή θα συγχωρούσα τέτοιο μίσος, τέτοια κακοψυχιά, τέτοιες αηδίες, τις οποίες συν τοις άλλοις λέει ανώνυμα, καθότι είναι και κότα! Δεν θα με εξέπληττε αν κάποτε μάθαινα πως στο δωμάτιο του έχει ένα dart με στόχο το κεφάλι του Μάκη, ή ένα σαπούνι με την φωτογραφία του (ειδικά την γυμνή που φαίνεται να προτιμά) με δεκάδες μπηγμένες βελόνες.

Δεν θα σχολιάσω τίποτε. Θεωρώ ότι ουδείς μπορεί να τον απαξιώσει και γελοιοποιήσει επιτυχέστερα από τον εαυτό του στα μάτια οποιουδήποτε εχέφρονα πολίτη που θα διαβάσει αυτά τα αποσπάσματα. Θα θυμίσω μόνο ότι ο τρόπος που κάποιος πολεμά, δείχνει και το πόσο άντρας είναι.

Ξαναφέρνω το παράδειγμα του Γκουντέριαν που μετά την λήξη του πολέμου ούτε καν σκέφτηκαν οι Σύμμαχοι να τον δικάσουν.Τόσο λεβέντικα ήξερε να πολεμά.

Δυστυχώς το Τρωκτικό πολεμά πούστικα!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: