Διαβάστε ΟΛΟ το Βήμα (τζάμπα…)

Ναι έγινε και αυτό σήμερα. Ο αθλιος κλέφτης του Φιμωτρου παρουσίασε μια εφαρμογή (κάτι σαν e-reader) όπου μπορούσε κάποιος να διαβάσει όλο το ΒΗΜΑ και ακριβώς από κάτω όλη την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Μπορείς με την χρήση δυό βελών να αλλάξεις σελίδες, να κάνεις ζουμ, να την δεις full page. με δυο λόγια σήμερα το Φιμωτρο παρουσίασε μια high tech πειρατεία ποιότητας!

Δυστυχώς δεν μπορείτε να την δείτε διότι περίπου το μεσημέρι και οι δύο αναρτήσεις εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς. Είπαμε κι άλλη φορά πως η λεβεντιά και το θάρρος είναι άγνωστα στα τρωκτικά των υπονόμων της παραενημέρωσης.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Ποιος και πότε θα τους σταματήσει; Κάποιος πρέπει να προστατέψει και τον εκδοτικό και τον δημοσιογραφικό κόσμο και την κοινωνία από τα παράσιτα. Δεν είναι απλώς το ότι καταστρατηγούν κάθε έννοια δεοντολογίας και ορθού επαγγελματισμού. Εϊναι ότι διαπράττουν κατά συρροή και κατ’ επανάληψη αδικήματα του κοινού Ποινικού δικαίου.

Σήμερα εκλάπησαν τα πνευματικά δικαιώματα εκατό συντακτών και αρθρογράφων των δυο εφημερίδων. Σήμερρα χιλιάδες ανθρωποι δεν αγόρασαν εφημερίδα επειδή την βρήκαν μπροστά τους τζάμπα! Σήμερα επλήγησαν τα οικονομικά συμφέροντα τριών επιχειρήσεων, των συο εφημερίδων και του πρακτορείοτ Τύπου. Αυτή την ζημιά πρέπει να την πληρώσει ο Παπαγιάννης από την τσέπη του! Αρκει η μαρτυρία του Τέρενς Κουΐκ που τον κατονομάζει σαν διαχειριστή του Φιμωτρου.

Φαντάζεται κανείς ότι όσοι είναι υπέρμαχοι της ανωνυμίας των bloggers είναι υπέρμαχοι του να διαπράττονται εγκληματα υπό την κάλυψη της ανωνυμίας; Οι δημοσιογράφοι που έχουν εκφρασθεί υπέρ της μη άρσης της ανωνυμίας έχουν αυθωρεί δηλώσει και υπέρμαχοι της κλοπής των έργων τους; Μην τρελλαθούμε πια…

Για ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ πρόκειται. Τιμωρείστε την!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: