Γιατί αποχώρησε η Νάϋλα από το Next Top Model;

Kοίτα τι μαθαίνεις άμα διαβάζεις τα καφρομπλογκς! Mέχρι και τις νέες Ευρωπαϊκές ρυθμίσεις και συνθήκες! Πάει πια η συνθήκη Σέγκεν, όπως την ξέραμε. Για του λόγου το ασφαλές διαβάστε την ανάρτηση του Τρωκτικού για την δήθεν αιτία της αποχώρησης της Νάϋλας.

Στο ταξίδι για Μιλάνο ζήτησαν τα διαβατήρια απο τα κορίτσια. Η Νάυλα όχι μόνο δεν είχε διαβατήριο αλλά ούτε καν άδεια παραμονής για την Ελλάδα δεν είχε. Για το λόγο αυτό δεν πήγε στο Μιλάνο. Η παραγωγή εκνευρίστηκε με αυτό το θέμα και για αυτό ειναι η επόμενη που θα αποχωρήσει.

H AΠΟΨΗ ΜΟΥ

Μάλιστα. Δεν φτανει που το Τρωκτικό έχει δώσει από πριν τις γιορτές όλες τις αποχωρήσεις με την σειρά αλλά και την τελική νικήτρια, έρχεται τώρα να πλάσει και σενάρια για τις αποχωρήσεις. Ελα όμως που μόνο τρωκτικάριος θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια …σαχλαμάρα! Ζήτησαν λέει τα διαβατήρια, για να πάνε στο Μιλάνο! Γιατί άραγε; θα τα ήλεγχε κανένας;  κάπου; Υπάρχουν έλεγxοι συνόρων; Yπάρχουν σύνορα;

Η Νάϋλα λοιπόν δεν πήγε στο Μιλάνο επειδή δεν είχε διαβατήριο ούτε άδεια παραμονής! Μα δεν θα της τα ζήταγε κανένας βρε βλάκα τρωκτικάριε. Οπως δεν τα ζητάνε αν πάει στην Κοζάνη! Δεν το ξέρεις αυτό! Επειδή λοιπόν δεν πήγε η Νάϋλα στο Μιλάνο εκνευρίστηκε λέει η παραγωγή και αφού εκνευρίστηκε η παραγωγή, θα αποχωρήσει η Νάϋλα.

Δηλαδή η παραγωγή τιμώρησε την Νάϋλα επειδή δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα! Οχι επειδή δεν ήταν καλή, όχι επειδή δεν άρεσε η φωτογραφία της, όχι επειδή δεν είχε καλή απόδοση, όχι επειδή δεν κάνει για μοντέλλο, αλλά επειδή δεν είχε διαβατήριο!!!

Το άλλο με τον Τoτό το ξέρετε;

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑAdvertisements
Αρέσει σε %d bloggers: