Σεμινάριο καλού γλυψίματος

Η ανάρτηση αυτολεξεί από το Φίμωτρο

Γύρισε. Σήμερα τα ξημερώματα. Δευτέρα επιστρέφει σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Βρισκόταν στο εξωτερικό. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τα έχει φτύσει στη δουλειά φέτος. Του Χατζηνικολάου μπορεί κάποιοι να του καταλογίζουν πολλά και διάφορα, η αλήθεια όμως είναι ότι έχει στις πλάτες του 200 εργαζόμενους τους οποίους πληρώνει πάντοτε… τυπικά κάθε πρώτη και δεκαπέντε του μηνός. Πέρασε και τα προβλήματα υγείας και είχε ανάγκη την ξεκούραση. Για ένα πράγματα ανησυχούμε μόνο για το Νίκο. Είναι τόσα χρόνια παντρεμένος και δηλώνει… ερωτευμένος με την σύζυγό του όπως όταν την γνώρισε για πρώτη φορά!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Σιγά τα σάλια δηλαδή. Κολλάνε τα πλακάκια, θα γλυστρίσει κάνας άνθρωπος!.. Αυτό δεν είναι ανάρτηση, είναι ΥΜΝΟΣ! Από το Φϊμωτρο που τυχαίως διαχειριστής του είναι ο Παπαγιάννης του δήθεν δελτίου, ανάμεσα σε ψευτοκοσμήματα και ανατομικά στρώματα, ο οποίος όως τυχαίως έχει -χάρις στον Χατζηνικολάου– εκπομπή στο ραδιόφωνο RealFM (του Χατζηνικολάου). Τι διάολο, να μην λιβανίσουμε τ’ αφεντικό λιγάκι; Οταν τον πρότεινε ο Μάκης σαν μάρτυρα να αποδείξει ότι ο Παπαγιάννης είναι ο διαχειριστής, ο Χατζηνικολάου αρνήθηκε!

Τώρα ποιο είναι το χαριτωμένο; Αν ανατρέξετε κάνα τρίμηνο πίσω, θα δείτε αναρτήσεις του Φίμωτρου περί του Χατζηνικολάου, κομμάτι διαφορετικού περιεχομένου! (τι κομμάτι, Καιάδας ολόκληρος τις χωρίζει) Περίεργο έ; Οχι και τόσο… Τότε ο Χατζηνικολάου είχει διώξει τον Παπαγιάννη!

Συμπέρασμα: Κύριε Χατζηνικολάου, το να σας επαινεί και να σας γλύφει ο κάθε Παπαγιάννης, σας μειώνει δεν σας προσφέρει…

Με δυο λέξεις: Αει σιχτίρ!


Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: