Οταν ο Λιάγκας εκπέμπει …live! (αλά καφρομπλογκ)

Εκείνο που είναι βέβαιο και επιβεβαιώνεται καθημερινά είναι οτι το Τρωκτικό είναι απολύτως ασσορτί με το επίπεδο των αναγνωστών του και το επίπεδο ενημέρωσης που ντεμεκ παρέχει! Ολα μηδενικά! Προσέξτε λοιπόν έναν οργισμένο τρωκτικάριο που γράφει κυριολεκτικά «της ψολής του τον χαβά» κάτι που είναι αντίθετο όχι μόνο στην πραγματικότητα, όχι μόνο στην πρακτική αλλά και στην κοινή λογική! Το Τρωκτικό το αναρτά, άρα το στέργει. Με δυο λόγια «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι«.

Αναφέρεται λοιπόν ο ΗΛΙΘΙΟΣ αναγνώστης στην εκπομπή Η εκδίκηση της ξανθιάς και στην διακοπή της μετάδοσής της λόγω της έκρηξης βόμβας στην Βουλή! Από τον τρόπο που έγινε η διακοπή, ο ΗΛΙΘΙΟΣ αναγνώστης του καφρομπλογκ , ανακάλυψε το καλά κρυμμένο σατανικό μυστικό της παραγωγής και εκφράζει την δίκαιη οργή του!!!

Απολάυστε την ανάρτηση – κόσμημα:

«Γιατι στην εκπομπη του Γιωργου Λιαγκα ενω ειναι LIVE οπως λεει δεν ειπε οτι πανε σε εκτακτο; και οταν επεστρεψε δεν αναφερθηκε παρα ξεκινησε απο εκει που σταματησε….μηπως λεω μηπως μασ κοροιδευουν και ειναι μαγνητοσκοπηση ελεος ποσο χαζους μασ περνανε.»

H AΠΟΨΗ ΜΟΥ

Στον αναγνώστη: Αμα δεν ξέρεις γιατί μιλάς; Βρήκες χώρο να αμολύσεις τις παπαριές σου και δεν κρατιέσαι, έ;

Στο καφρομπλογκ: Εϊπαμε προσωπικές απόψεις γράφονται στα μπλογκς, αλλά αφού κάνετε που κάνετε screening στα ποστ, δεν κοιτάζετε και τι ηλιθιότητες γράφονται. Τι σκατά ελέγχετε δηλαδή;

Για την αποκατάσταση της  αλήθειας

Ανέκαθεν η εκδίκηση της ξανθιάς μαγνητοσκοπείται
Ουδέποτε είπε ο Λιάγκας ότι είναι live
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, στο σημείο που ο Λιάγκας κάνει χιούμορ με το τραγούδι «…κι ο Θεός ο ίδιος δεν τον σταματά…» λέει ο ίδιος «Αυτο να το κόψετε στο μονταζ»
Το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν είναι απλώς μαγνητοσκοπημένο, είναι και σε επανάληψη!

Αφού λοιπόν το ξεκαθαρίσαμε ότι είναι μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή, πές μου τώρα βλαμμένε τρωκτικάριε γιατί αυτό σημαίνει οτι σε θεωρούν χαζό; Οχι οτι δεν είσαι, αλλά σε τι μειονεκτεί η εκπομπή αυτή, αν δεν είναι live;

Δεν παίζετε με κάτι άλλο καλύτερα και να αφήσετε την τηλεκριτική σε άλλους; Αντε μπράβο…

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: