Η νικήτρια του Next Top Model (άλλη μια φορά για εμπέδωση)

Αλλη μια φορά το καφρομπλογκ αποκαλύπτει το όνομα της νικήτριας του Next Top Model, αυτή μάλιστα την φορά με τον πρόστυχο υπότιτλο «Γιατί να κάτσετε να το δείτε«. Δεν φτάνει που τις μέρες των Χριστουγέννων είχε αποκαλύψει όλη την σειρά των αποχωρήσεων και με άλλη ανάρτηση την νικήτρια, σήμερα έρχεται να ολοκληρώσει το έγκλημα. Και είναι πραγματικά έγκλημα, στην στενή ποινική διάσταση της λέξης, το οποίο γίνεται από πρόθεση, με προφανή σκοπό να βλάψει τα οικονομικά συμφέροντα του Ομιλου Κυριακού.

Ο αισχρός υπότιτλος «Γιατί να κάτσετε να το δείτε» δείχνει ακριβώς και επαρκώς την πρόθεση να προκαλέσει βλάβη, προκειμένου ο ίδιος να καρπωθεί μερικά κλικς παραπάνω. Αυτός είναι βασικά ο ένας λόγος αυτής της αποκάλυψης. Ο άλλος είναι το σύνδρομο ανικανότητας που χαρακτηρίζει την παπαδοπουτάνα και εδώ εκφράζεται με το «αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι καλό εγώ, ας χαλάσω το καλό του γείτονα«

Aν βέβαια αναζητήσετε τώρα την ανάρτηση του Τρωκτικού δεν θα την βρείτε, διότι όπως κι’ άλλες φορές έχουμε πει, η λεβεντιά και το θάρρος είναι χαρακτηριστικά που ελλείπουν παντελώς από το DNA του δημοσιοκάφρου. Το γεγονός ότι την απέσυρε προφανώς σημαίνει ότι χέστηκε από τον φόβο του όταν ειδοποιήθηκε για το τι κινδυνεύει να πάθει. Μην ξεχνάμε ότι ναι μεν για την Δικαιοσύνη είναι ανώνυμος, για την πιάτσα όμως είναι πασίγνωστος και δαχτυλοδειχτούμενος, έως φασκελοδειχτούμενος, ο δε Τέρενς Κουΐκ τον έχει ήδη κατονομάσει.

Η ζημιά πάντως έχει γίνει και οφείλει να την αποζημιώσει. Μπορεί η λιράτη κότα να απέσυρε την ανάρτηση, όμως την πήραν άλλοι κάφροι και φιγουράρει σε άλλα καφρομπλογκς. Ετσι μέχρι το βράδυ, όλη η Ελλάδα θα ξέρει την νικήτρια της εκπομπής που πρόκειται να προβληθεί στις 14 Φεβρουαρίου!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Δεν έχω να προσθέσω τίποτε σε όσα έχω σχολιάσει στο παλαιότερο σχετικό άρθρο, το λινκ του οποίου είναι ακριβώς από πάνω. Απλά επισημαίνω πως η επανάληψη του ιδίου εγκλήματος του δίνει κακουργηματικό χαρακτήρα.

Θέλω όμως να εξηγήσω κάτι στους αναγνώστες αυτού του άρθρου. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ένα πολύ μεγάλο μέρος των επισκέψεων που δεχομαστε αφορά το παλαιότερο ποστ για την νικήτρια του NTM και προφανώς το ίδιο θα συμβεί και με αυτό το σημερινό ποστ. Αντιλαμβανόμαστε ότι αν αυτό για μας μεταφράζεται σε κάποιες εκατοντάδες κλικ ημερησίως για το καφρομπλογκ σημαίνει κάποιες δεκάδες χιλιάδες κλικ. Αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος που τον οδηγεί σε αυτό το έγκλημα. (τουλάχιστον ο ένας από τους δύο).

Εμείς όμως σε αυτό το blog τηρούμε απόλυτα τον κανόνα του υγιούς blogging. Γράφουμε καθαρά δικές μας απόψεις και ανοίγουμε διάλογο πάνω σε αυτές. Γι΄αυτό τον λόγο αξίζουμε το προνόμιο της ανωνυμίας όπως αυτό έχει κατοχυρωθεί για τους bloggers. Οτι γράφουμε και ότι θα συνεχίσουμε να γράφουμε είναι κριτική και απόψεις πάνω στον τρόπο που κακοποιουν την έννοια του blogging τα καφρομπλογκς. Ευνόητο είναι λοιπόν πως ποτέ δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο που έχουν επιλέξει και συνεπώς ποτέ δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε είτε να αναπαράγουμε ειδήσεις και ενημέρωση. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, είμαστε απλά σκεπτόμενοι πολίτες.

Μην περιμένετε λοιπόν από μας να αποκαλύψουμε την νικήτρια. Ακόμα και να την «φωτογραφήσουμε», ούτε καν να αντιγράψουμε την ανάρτηση του Τρωκτικού, ούτε να δώσουμε λινκ προς τα εκεί. Οτιδήποτε θα σας διευκόλυνε να μάθετε την νικήτρια, μέσα από το δικό μας blog, θα ήταν αφενός μεν ανέντιμο και ανήθικο, θα αποτελούσε συνέργεια στην βλάβη που υφίσταται ο ΑΝΤ1 και αφετέρου θα ήταν έξω από τους σκοπούς αυτού του blog, μάλιστα δε θα ήταν πραξη από αυτές που εμείς εδώ στηλιτεύουμε και κατηγορούμε.

Αν λοιπόν στενοχωριέστε επειδή ακολουθήσατε τα λινκ του Google που σας έφεραν εδώ και δεν βρίσκετε το όνομα της νικήτριας, μην ανησυχείτε. Εϊναι εύκολο (δυστυχώς) και θα το βρείτε αλλού. Σημαίνει πάντως πως βρίσκεστε σε λάθος blog, με την φιλοσοφία του οποίου δεν είστε συμβατοί. Αντί να βαθμολογείτε αρνητικά το ποστ επειδή δεν αποκαλύπτει την νικήτρια, σκεφτείτε μήπως θα έπρεπε να βαθμολογήσετε αρνητικά την επιθυμία σας να μάθετε την νικήτρια!

Σκεφτείτε τα  εξής:

Αν σας αρέσουν αυτά τα προγράμματα, σίγουρα θα θέλετε να τα δείτε και του χρόνου και να δείτε και άλλα σαν κι αυτά.
Ο κάθε σταθμός αποφασίζει το ποες εκπομπές εντάσσει και επανεντάσσει στο πρόγραμμά του, ανάλογα με την απόδοσή τους.
Η απόδοση των εκπομπών μετριέται με την θεαματικότητά τους και εκφράζεται με τις διαφημίσεις που συγκεντρώνουν (οι οποίες αποφασίζονται από τους διαφημιζόμενους ανάλογα με την θεαματικότητα των εκπομπών)
Πιστεύει κανείς ότι το πλήθος που θα κάτσει να δει το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ζωντανό είναι ίσο με το πλήθος που θα κάτσει να το δει μαγνητοσκοπημένο μετά από 2 μήνες;
Αν σήμερα μάθετε την νικήτρια του ΝΤΜ, μήπως με αυτό τον τρόπο βλάπτετε τα δικά σας συμφέροντα; (αν η εκπομπή δεν έχει τηλεθέαση, είναι πολύ πιθανόν ο σταθμός να μην την επαναλάβει)
Εχετε κάποιο λόγο να συνεργείτε σε βλάβη  του ΑΝΤ1;

Αφού τα σκεφτείτε αυτά, αποφασίστε αν θα ξαναγκουγκλάρετε να μάθετε την νικήτρια και τι βαθμό θα βάλετε στην ανάρτησή μας.

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ

Advertisements

2 Σχόλια

  1. γεια

  2. Τι και αν βλάψουμε τον ΑΝΤ1;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: