O κλέψας του κλέψαντος …το video της έκρηξης

ΟΤΑΝ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΣ

Λίγο μετά την έκρηξη της βόμβας, το MEGA παίζει ένα μικρό βίντεο στο οποίο φαίνεται η στιγμή της έκρηξης. Ο κάφρος του Τρωκτικού αντιγράφει αυτό το βίντεο και το ανεβάζει ανώνυμα στο u-tube απ’ όπου το ενσωματώνει στο καφρομπλογκ του.

Την ίδια ώρα στην Zougla.gr βλέπουν το βίντεο στο u-tube, όπου τα αναρτώμενα βιντεο είναι ελεύθερα και το παίρνουν να το ενσωματώσουν στην σχετική είδηση τους, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν ποιος το έβαλε εκεί.

Στο καφρομπλογκ βλέπουν ότι ο Μάκης Τ. έχει πάρει το βίντεο που ανέβασαν (έκλεψαν) αυτοί και …θίγονται. Αλλάζουν την επικεφαλίδα του βίντεο (μόνο αυτοί μπορούν, αφου αυτοί το ανέβασαν) σε ¨Τρωκτικό, το καλύτερο μπλογκ» οπότε αυτη η επικεφαλίδα εμφανίζεται σε όποιον επιλέξει να δει το βίντεο μέσα από την Zougla.gr. Κατόπιν αλληλοσυγχαίρονται που την …έφεραν στον μισητό Μάκη και γράφουν και μια σχετική λιβελλοανάρτηση!

Στην Zougla.gr διαμαρτύρονται και στέλνουν και μήνυμα διαμαρτυρίας στον uploader του βιντεο στο u-tube, δηλαδη στο Τρωκτικό, το οποίο φυσικά δεν βλέπει ποτέ το φως της δημοσιότητας, δεδομένου ότι η παπαδοπουτάνα δεν δημοσιεύει ποτέ, οτιδήποτε είναι αρνητικό για το καφρομπλογκ του.

Αντιθέτως όμως δημοσιεύουν μια σειρά ντεντεκτιβικών υποθέσεων και συνειρμών τύπου «αστυνόμου Σαΐνη» απ’ όπου προκύπτει -κατά τρωκτική λογική- ότι ο συντάκτης του μηνύματος διαμαρτυρίας πρέπει να είναι ο γιος του Μάκη Τ. πράγμα που κατά τον τρωκτικάριο τρόπο σκέψης αφαιρεί αυτομάτως κάθε δίκαιο και απαξιώνει κάθε ισχυρισμό του μηνύματος!

H ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Κι’ άλλες φορές είπαμε ότι τα μόνα εργαλεία που χρησιμοποιούν στα καφρομπλογκς για την δήθεν παραγωγή ειδήσεων και ενημέρωσης είνα το copy/paste και εργαλεία αντιγραφής! Διαμαρτύρεται λοιπόν ο γελοίος κάφρος ότι ο Μάκης του έκλεψε το βίντεο. Ποιο βίντεο; Το βίντεο που έστειλε ο γελοίος κάφρος τον οπερατερ του να το τραβήξει; Οχι βέβαια… Το βίντεο που ο γελοίος κάφρος έκλεψε από το MEGA! Για την κλεμμένη λεία της κλοπής του διαμαρτύρεται…

Αφού λοιπόν το Τρωκτικό παραδέχεται ότι έκλεψε το βίντεο από το MEGA και το ανέβασε στο u-tube και αφού ο Ιέρενς Κουΐκ έχει κατονομάσει τον Γκόλια σαν διαχειριστή του Τρωκτικού, θα ήταν καλό να βλέπαμε και την πρώτη μήνυση από την πλευρά του MEGA για την κλοπή του δικου του έργου.

Περαιτέρω ο Μάκης δεν έκλεψε τίποτε. Βρήκε ένα βιντεο στο u-tube, όπου όποιος ανεβάζει κάτι εκεί, το κάνει ακριβώς για να διαδοθεί. Το βιντεο που βρήκε ο Μάκης δεν είχε ταυτότητα. Δεν έλεγε ποιος το είχε ανεβάσει. Ούτε θα μπορούσε ποτέ ο Μάκης να κλέψει κάτι επειδή η Ζούγκλα είναι επώνυμη και όχι ένα λαθρόβιο παράσιτο, όπως το κάθε λογής Τρωκτικό. Εχει υπεύθυνους, εναντίον των οποίων θα μπορούσε να στραφεί το θύμα οποιασδήποτε κλοπής.

Ομως ο γελοίος κάφρος, που προφανώς κοιμάται και ξυπνάει με μόνη φιλοδοξία να «απασχολήσει» αφενός μεν τον Μακη και αφετέρου το πανελλήνιο με το κόλημμά του με τον Μάκη, βρίσκει πεδίο δράσης!!! Επιτιθεται λάβρος καιτά του «κλέφτη» Μάκη και προκειμένου να το αποδείξει, αλλάζει την επικεφαλίδα του βιντεο, ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ έτσι ότι αυτός το έκλεψε από το ΜΕGA. Τέτοια εξυπνάδα!!!

Δεν έχει νόημα να σχολιάσει κανείς ούτε την κλοπή, ούτε την εμμονή του κάφρου με τον Μάκη, ούτε το ότι δεν απάντησε στις διαμαρτυρίες που αναρτήθηκαν σαν σχόλια στο κλεμμένο βίντεο. Ολα αυτά συναποτελούν στοιχεία του modus operandi των γελοίων κάφρων που διακορεύουν συστηματικά την έννοια του blogging με την ανοχή και του κοινού αλλά και της πολιτείας.

Αξίζει όμως να επισημανθεί το ανησυχητικό φαινόμενο της προϊούσης αποθράσυνσης των δημοσιοκάφρων αυτών που σήμερα τους οδηγεί στο σημείο να ζητάνε και τα ρέστα όταν κάποιος αντιγράφει το υλικό που αυτοί κλέψανε! Αυριο δηλαδή τι θα ζητήσουν;

Κύριε Ευθυμίου, για άλλη μια φορά… Βιαστείτε. Ο Τέρενς Κουΐκ τους ονόμασε… Πιάστε τους!

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ


Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: