Το ιατρικό πρόβλημα του Γκαλέτι

Θα μου πείτε τι δουλειά έχει ένα τέτοιο άρθρο εδώ; Εχει και παραέχει και θα το διαπιστώσετε ευθύς αμέσως. Φυσικά δεν ασχολούμαστε με το πρόβλημα υγειας του συμπαθούς αθλητή, διότι ούτε γιατροί είμαστε ούτε αθλητικογράφοι, άρα ούτε μπορούμε, ούτε μας επιτρέπεται. Ελα όμως που ο δημοσιοκάφρος στην συνεχή προσπάθεια του για κλικς, περισσότερα κλικς δεν αφήνει τίποτε να πάει χαμένο! Ετσι για τις ανάγκες της επισκεψιμότητας αυτοδιαπιστεύεται όχι μόνο ως δημοσιογράφος αλλά και ως ειδικός (συντάκτης είτε γιατρός) με αποτέλεσμα το …γέλιο της αρκούδας.

Παρακαλώ απολαύστε το παγκόσμιο ρεκόρ κολοτούμπας συνδυασμένο με επινίκια για το λάθος!

Στις 11.54 δημοσιεύεται στο Τρωκτικό αυτή η ανάρτηση.

Ενημέρωση από το Ιατρικό Κέντρο: οι χθεσινές και οι σημερινές εξετάσεις δείχνουν ότι ο Γκαλέτι πάσχει από ηπατική ανεπάρκεια σε προχωρημένο στάδιο. Προτροπή των γιατρών ειναι να προχωρήσει άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος. Αυτό σημαίνει διακοπή της καριέρας του για τουλάχιστον 1,5 χρόνο και επανεκτίμηση της κατάστασης για το αν θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο μετά από το διάστημα αυτό. Σήμερα θα ταξιδέψει και στην Ισπανία για να εξεταστεί από ισπανό συνάδελφο αλλά οι εξετάσεις είναι αδιάψευστες. Θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις προς τον Τύπο το απόγευμα.

Mέχρι εδώ οι ειδήσεις που μας παρέχει το γιαλαντζί μπλογκ και η παπαδοπουτάνα, είναι ξεκάθαρες. Ηπατική ανεπάρκεια σε προχωρημένο στάδιο. Ανάγκη μεταμόσχευσης. Διακοπή καριέρας. Προφανώς οι ειδήσεις αυτές βγήκαν με επιτόπιο ρεπορταζ, πληροφοριοδότες γιατρούς κλπ. και προσφέρονται στους τρωκτικάριους στο πλαίσιο της άμεσης λαϊκής δημοσιογραφίας, που δεν γνωρίζει εμπόδια, δεν την σκιάζει καμμιά απαγόρευση, δεν αναγνωρίζει καμμιά δεοντολογία, δεν υπακούει σε καμμιά επαγγελματική ηθική, προκειμένου να ξέρει ο τρωκτικάριος ότι ο Γκαλέτι έχει ηπατική ανεπάρκεια!

Στις 2.41 λοιπόν έχουμε την εξής ανάρτηση

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου του MEGA μόλις ανέφερε στο δελτίο οτι «σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του MEGA οι εξετάσεις των γιατρών του Γκαλέτι,επικεντρώνονται στα νεφρά!» Άρα είχαμε απόλυτο δίκιο κι έτσι επιβεβαιωνόμαστε κι εμείς! Δεν χρειάζεται να πούμε το αυτονόητο! Μακάρι ο άνθρωπος να είναι καλά και να μη συμβαίνει τίποτα!

Αυτάααα…

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αν και χρειάζομαι τα χέρια μου τεντωμένα για να μουτζώνω το μόνιτορ, τα κατεβάζω για λίγο, όχι μόνο για να επισημάνω την σαφή διαφορά των νεφρών από το συκώτι (σιγά τις λεπτομέρειες για ένα τρωκτικάριο, ούτε το ένα ξέρει ούτε το άλλο) αλλά για να εκφράσω το ότι έχω μείνει άναυδη από την χαρά και τον κομπασμό που προβάλλει ανάγλυφα μέσα από τα επινίκια και τα αυτο-συγχαρητήρια για την επιβεβαίωσή του! Αμ πως;

Εδώ που τα λέμε, ας κάνει τον καθολικό σταυρό του ο συμπαθέστατος Λουτσιάνο (από ότι μου λένε έχει αγαπήσει την χώρα μας)  που ο Γκόλιας αυτοπεριορίζεται σε δημοσιογραφικά καθήκοντα. Που να του τύχαινε ο Γκόλιας χειρουργός!!!! «Συκώτι, νεφρά, δεν γαμείς… κόφτα όλα!!»


Advertisements

Ένα Σχόλιο

  1. To ωραιότερο αγαπητή Black cat έρχεται τώρα. Ανάρτηση του τρωκτικού που λέει επί λέξει τα εξής:

    Σύμφωνα με πληορφορίες σε πολύ λίγη ώρα θα βγάλει ανακοίνωση ο Ολυμπιακός για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι που θα …ωραιοποιεί τα πράγματα και δεν θα δίνει την πραγματική διάσταση του προβλήματος. Γενική και αόριστη αναμένεται να είναι η ανακοίνωση.

    Δηλαδή. Μην πιστευετε τον Ολυμπιακό, μην πιστευετε το Ιατρικό Κέντρο. Εμάς να πιστεύετε. Εμείς ξέρουμε και το αποδείξαμε!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: