Η Αννα Βίσση τραγουδά 15 χρονών

Δεν θα ασχολιόμουν καν με τέτοιου είδους ανάρτηση, αν δεν με ενοχλούσε η εξώφθαλμη, εμετική προσπάθεια του καφρομπλογκ να πάρει μερικά κλικ παραπάνω, ανεβάζοντας αναρτήσεις και βίντεο που ούτε ξέρει κάν τι δείχνουν. Τρανό παράδειγμα έχουμε εδώ. Ξέροντας ότι και μόνο το όνομα της Αννας Βίσση θα του δώσει κλικς ανακάλυψε ένα βίντεο και το έβαλε με το εξής κείμενο. «Αυτό είναι το βίντεο όπου η Βίσση τραγουδάει μαζί με ορχήστρα 15 χρονών. Είναι αγνώριστη αλλά απο τότε ήταν φωνάρα«

Δέστε κατ’ αρχήν το βίντεο στην ταινιοθήκη μας (στην κορυφή της δεξιάς στήλης)

ΣΤΟ VIDEO Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 27 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Εϊναι ενοχλητική πριν απ’΄όλα η κοροϊδία των αναγνωστών. Στο βίντεο αυτό η Αννα Βϊσση δεν τραγουδάει!! Για την ακρίβεια τραγουδά μόνον 27 δευτερόλεπτα σε ένα βίντεο τρεισιμιση λεπτών.

Επιπροσθέτως δεν είναι δόκιμο, όταν ζει ένας καλλιτέχνης να δείχνει κάποιος ξεχασμένα βίντεο της αρχής της καριέρας του, η ουσία όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι άλλη.

Εϊναι τουλάχιστον καπηλεία να χρησιμοποιείται ένα τέτοιο ιστορικό βίντεο για άγρα επισκεψιμότητας. Το βίντεο αυτό και το μουσικό έργο έχει μια ιδιαίτερη ιστορική σημασία για τους Κυπρίους που θα όφειλε να γνωρίζει και να αναφέρει ο δημοσιοκάφρος, είτε να έψαχνε πριν το αναρτήσει.

Για τους σοβαρούς αναγνώστες που πιθανόν να ενδιαφέρονται, προσθέτω τις παρακάτω πληροφορίες για να κατανοήσετε καλύτερα το τι βλέπετε.

Το 1964 η Τουρκική αεροπορία κατέκαυσε με βόμβες ναπαλμ μια περιοχή της Κύπρου που λέγεται Αγία Τηλλυρία. Την εικόνα της καταστροφής αυτής έδωσε ανάγλυφα ο ποιητής Σπύρος Παπαγεωργίου στο έργο του «Αγία Τηλλυρία» το οποίο μελοποίησε ο συνθέτης Γιώργος Κοτσώνης. Το έργο αυτό παρουσιάστηκε τον Αυγουστο του 1973, στο σκλαβωμένο σήμερα αμφιθέατρο της Σαλαμίνας. Διακρίνεται ο Γιώργος Κοτσώνης να διευθύνει, ενώ ερμηνεύουν ο τραγουδιστής Κώστας Καμμένος (σήμερα δικηγόρος) και η Αννα Βϊσση σε ηλικία 16 ετών!Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: