Ο βιαστής της Κοζάνης είχε ξανασυλληφθεί

Καλά να είναι μόνο γελοίος, αλλά τι γίνεται όταν είναι και επικίνδυνος. Αναφέρομαι φυσικά στον αισχρό δημοσιοκάφρο του Τρωκτικού, ο οποίος είναι επικίνδυνος επειδή ακριβώς έχει επισκεψιμότητα και με τον τρόπο αυτό διαμορφώνει κοινή γνώμη (των τρωκτικάριων βεβαίως αλλά στην χώρα μας οι μαλάκες δεν ήταν ποτέ είδος εν ανεπαρκεία) Διαβάστε την ανάρτηση και προσέξτε τον υπότιτλο.

ΒΑΡΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Γνώριμος των αρχών ο βιαστής της Κoζάνης. Το 2001 είχε κατηγορηθεί για βιασμό στην Κοζάνη, προφυλακίστηκε και το 2004 αποφυλακίστηκε. Το 2007 αποπειράθηκε να βιάσει δυο κοπέλες όμως αφέθηκε πάλι ελεύθερος, για να φτάσουμε στην προ ημερών προσπάθειά του να βιάσει άλλες τρεις κοπέλες χωρίς επιτυχία.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Το βασικό πρόβλημα είναι η επικεφαλίδα του Τρωκτικού «ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ» πράγμα το οποίο πιστεύω απολύτως. Ολα γράφονται επί σκοπώ και αυτός ανά περίπτωση αναζητείται. Εξηγούμαι:

Και τα γυμnασιόπαιδα ξέρουν σε αυτή την χώρα ότι η Αστυνομία συλλαμβάνει τους υπόπτους είτε φερόμενους ως δράστες τους οποίους στην συνέχεια προσάγει στην Δικαιοσύνη. Το αν λοιπόν κάποιος που συνελήφθη αφεθεί ελεύθερος, αυτό είναι ευθύνη και απόφαση είτε του Ανακριτή σε ομοφωνία με τον Εισαγγελέα, (αν διαφωνούν αποφασίζει τελεσίδικα τριμελές συμβούλιο) είτε του δικαστηρίου μετά την δίκη. Σε καμμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Αστυνομία, για τις αποφάσεις των Δικαστικών λειτουργών.

Αυτό αποκλείεται να μην το γνωρίζει ο αισχρός δημοσιοκάφρος. Οπότε ευλόγως διερωτώμαι, για ποιον λόγο δυσφημεί την Ελληνική Αστυνομία και δημιουργεί κλίμα σε βάρος της με τον κατάπτυστο υπότιτλό του. Ποια είναι η παραμικρή ευθύνη της Αστυνομίας βρε γελοίε αισχρέ συκοφάντη, όταν η Δικαιοσύνη εφαρμόζοντας Νόμους του Ελληνικού Κράτους αποφασίζει να αφήσει ελεύθερο κάποιον; Μήπως θα έπρεπε η Αστυνομία να χαλκεύει στοιχεία, περισσότερα από όσα προκύπτουν κατά την έρευνά της, ώστε να …δένει καλύτερα τις υποθέσεις της;

Η μήπως πρέπει να εντάξω την ηλιθιότητα αυτή σε μια γενικότερη επίθεση κατά της Αστυνομίας και της πολιτικής της ηγεσίας, που προφανώς οι τελευταίες των επιλογές δεν εξυπηρετούν τις προσδοκίες σου και δεν σου παρέχουν αίμα και σπέρμα για να σπεκουλάρεις πάνω τους μαζεύοντας κλικ και όχι μόνον;

Κύριε Ευθυμίου, πόσο ακόμα η κοινωνία μας θα ανέχεται αυτά τα καρκινώματα;

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: