Βιντεο με λεσβίες αστυνομικίνες

Αλλη μια απρέπεια, για να μην πω ηλιθιότητα του γνωστού καφρομπλογκ Τρωκτικό και του κομπλεξικού και πιθανότατα σαβουρογάμη διαχειριστή του. Παρουσιάζει υπερήφανα σαν αποκλειστική δήθεν αποκάλυψη, ένα βιντεάκι που κατά την νοσηρή φαντασία του αποδεικνύει -άκουσον άκουσον- οτι ορισμένες σπουδάστριες της αστυνομικής σχολής Κομοτηνής είναι λεσβίες και επιδίδονται σε λεσβιακά όργια μέσα στους κοιτώνες τους, αναφέροντας μάλιστα ότι τιμωρήθηκε με εξάμηνη ποινή η μαθήτρια που το τράβηξε με το κινητό της.

Δέστε κατ’ αρχήν ολόκληρη την ανάρτηση του καφρομπλογκ

Αυτο ειναι το video με τα ερωτικα παιγνιδια των αστυνομικινων Ειναι στη σχολη αστυνομικων της Κομοτηνης. Καταλαβαινεται τι εγινε στην πολη οταν αρχισε να κυκλοφορει το video απο κινητο σε κινητό Μαθαινουμε οτι η πιτσιρικα μαθητευομενη αστυνομικος που το τραβηξε τιμωρηθηκε με αποπομπη απο τη σχολη για 6 μηνες

και στην συνέχεια δέστε το επίμαχο βίντεο στην βιντεοθήκη μας. (στην κορυφή της δεξιάς στήλης)

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Είναι για γέλια, ή μάλλον για κλάμματα! Ο αρρωστημένος ψυχισμός του δημοσιοκάφρου και οποιουδήποτε άλλου ανακάλυψαν λεσβίες και λεσβιακά όργια σε αυτό το σαχλό βιντεάκι.

Μα για τ’ όνομα του Θεού! Μια παρέα από εικοσάχρονα κοριτσάκια, επαρχιωτοπούλες, μαντρωμένες σε μια κλειστή σχολή, μετά απο μια κουραστική μέρα (φαίνεται ότι είτε μόλις ξύπνησαν είτε ετοιμάζονται για ύπνο) ξεσκάνε, με τον μοναδικό τρόπο που έχουν. Κάνουν αστεία μεταξύ των. Που στο διάολο είναι οι λεσβίες σε αυτό το βίντεο; που είναι τα όργια; Συζητάνε και δείχνουν τα κάλλη τους! και τι έγινε; Μιλάνε για το στήθος των. Σπρωχνουν αστειευόμενες η μία την άλλη! Αυτά είναι τα όργια;;;

Δεν έχει πάει κανένας πενταήμερη με το σχολείο; Δεν βρέθηκε σε κατασκήνωση; σε αθλητικά αποδυτήρια; στον στρατό; Οτι γίνεται και λέγεται στα αποδυτήρια και τους κοιτώνες των αγοριών γίνεται και λέγεται και στα γυναικεία! Αστεία με σεξουαλικό περιεχόμενο! Απόλυτα φυσικό όταν μιλάμε για παιδιά σε μετεφηβική ηλικία! Ούτε τα αγόρια που τα κάνουν είναι αδελφές, ούτε τα κορίτσια λεσβίες επειδή αστειεύονται!

Για μένα αλλού είναι το ζητούμενο. Αν ο δημοσιοκάφρος δεν προστατευόταν από την ανωνυμία, θα τολμούσε ποτέ να αναρτήσει αυτό το βίντεο από το οποίο, με τον τρόπο που αυτός το παρουσιάζει, θίγεται και το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και συκοφαντούνται τρεις τουλάχιστον κοπέλλες που τα πρόσωπά των φαίνονται καθαρά! Αν θυμάμαι καλά η μορφή κάποιου είναι ευαίσθητο προσωπικό του αγαθό και προστατεύεται.

Φυσικά και δεν θα τολμούσε… Και γι’ αυτό πρέπει το συντομώτερο ο κύριος Ευθυμίου να πάρει τα μέτρα που χρειάζονται για να κόψει αυτό το καρκίνωμα!


Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: