Ολόγυμνη η Εύα Λάσκαρη στο «Χαμάμ Γυναικών»

Τελικά αυτός ο κάφρος που είναι διαχειριστής του Τρωκτικού, γνωστός και σαν παπαδοπουτάνα, πρέπει να είναι ιδιαίτερα κομπλεξικός έως προβληματικός. για να μην πω ότι μου μοιάζει και λίγο μπανιστηρτζής.

Προφανώς ανήκει σε αυτούς που στα νιάτα τους ξεχαρμάνιαζαν πίσω από παντζούρια και κλειδαρότρυπες, βγάζοντας χνούδι στις παλάμες τους από τις υπερωρίες και όταν ενηλικιώθηκαν πέρασαν στο Playboy και στον Γκουσγκούνη. Δέστε την ανάρτηση και αναγνωρίστε όλα τα …συνδρομα!

Στην παράσταση Χαμάμ, η Εύα Λάσκαρη, γνωστό μοντέλο, δείχνει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, βγάζοντας τα ρούχα της. Και μπορεί εδώ να φοράει την ρόμπα της μαζί με τις άλλες, στις επόμενες φωτογραφίες είναι τελείως γυμνή. Έτσι την βλέπουν και οι θεατές.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Εϊναι άραγε αναγκαίο να απαντήσει κάποιος στον μίζερο αυτόν κάφρο;

Πόσο καταραμένος μπορεί νάναι κάποιος που είχε την τύχη να γεννηθεί στην χώρα που γέννησε το θέατρο, ζει στην πόλη που έχει τα περισσότερα θέατρα παγκοσμίως και παρ’ όλα αυτά, γι’ αυτόν η τέχνη του θεάτρου εξαντλείται στον Γκουσγκούνη, την Βουγιουκλάκη και τον Σεφερλή;

Χρειάζεται κάποιος να του εξηγήσει ότι άλλο το γυμνό και άλλο η τσόντα, άλλο ο Ενγκρ και άλλο οι πορνογράφοι; Χρειάζεται κάποιος να του εξηγήσει ότι οι μόνοι θεατές που πάνε σε μια παράσταση που έχει γυμνό, με σκοπό το οφθαλμόλουτρο είναι αυτός και οι σαν κι’ αυτόν που θα έκαναν μεγάλο καλό στην κοινωνία της τέχνης να μην ξαναπάνε;

Χρειάζεται κάποιος να του θυμίσει ότι γυμνές εμφανίσεις επί σκηνής, έχουν κάνει τεράστια ονόματα του Ελληνικού θεάτρου, όπως η Καριοφυλιά Καραμπέτη στο «Κρίμα που είναι πόρνη», η Λυδία Κονιόρδου κια η Πέγκυ Τρικαλιώτη (στην Επίδαυρο κιόλας), όπως εξάλλου ο Μηνάς Χατζησάββας («Βάκχες»), ο Κώστας Αρζόγλου, ο Γιώργος Κιμούλης; Η δε Στεφανία Γουλιώτη σε μία εκπληκτική ερμηνεία καθήλωσε και αφόπλισε 21.000 θεατές σαν ολόγυμνη Ηλέκτρα! (όλως περιέργως μάλιστα ουδείς έβγαλε το πουλί του να το παίξει!… παράξενο έ κάφρε; )

Οχι δεν χρειάζεται… Ας τον τρελλό στην τρέλλα του… αλλά υποβάλλω μια παράκληση, για το καλό της τέχνης και ειδικότερα του Θεάτρου. Κόφτο!… περιορίσου στον καραγκιόζη! (τέχνη είναι κι αυτός)

Εχω όμως μια απορία βρε δημοσιοκάφρε της φακής. Γιατί μασκάρεις τις φωτογραφίες της Λάσκαρη; Μην την εκθέσεις; Εδώ εκθέτεις, δυσφημείς και συκοφαντείς καθημερινά τους πάντες, η Λάσκαρη σε μάρανε; την στιγμή μάλιστα που δεν πρόκειται για παπαρατσοφωτογραφίες αλλά η ίδια έχει επιλέξει να εμφανίζεται γυμνή;

Μήπως ο λόγος είναι ότι …σιχαίνεσαι να βλέπεις βυζάκια και μουνάκια; Μήπως έτσι εξηγείται η εμμονή σου στον Tiger Woods; Αλλο λόγο πάντως εγώ δεν βλέπω, ιδιαίτερα την στιγμή που είσαι καλυμμένος πίσω από την ανωνυμία του blogging (το οποίο διακορεύεις βεβαίως-βεβαίως)

Εμείς λοιπόν που δεν κολώνουμε βάζουμε την Λάσκαρη uncensored και παράλληλα, για τους αναγνώστες μας, τεκμηριώνουμε τα περί γυμνού στο θέατρο που γράφουμε παραπάνω.

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: