8 Φεβρουαρίου ο τελικός του Next Top Model

Με ειδική ανάρτηση μας πληροφορεί το γνωστό καφρομπλογκ για την ημερομηνία του τελικού του γνωστού τηλεπαιχνιδιού. Λες και δεν είχαμε άλλη σκασίλα. Το κείμενο της ανάρτησης λέει επί λέξει «Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου θα είναι ο τελικός του ριαλιτι NEXT TOP MODEL.Το ριαλιτι θα το ξαναδούμε σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 απο τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ. Λογικό ειναι να το ξαναβαζουν και την επόμενη σεζόν όταν οι περισσότερες εκπομπές ασχολούνται με ένα πρόγραμμα του συγκεκριμένου σταθμού

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

E, τώρα τι είναι αυτό; Καινούργια αποκάλυψη του καφρομπλογκ; Είδηση δεν είναι επειδή είναι γνωστό από καιρό ότι ή στις 8 ή στις 14 θα ήταν. Προσωπική σκέψη; ας καγχάσω… Ηλιθιότητα; Μπα, όχι. Δυστυχώς είναι σκοπιμότητα! Εϊναι άγρα επισκεψιμότητας που σκοπεύει όλη την πιτσιρικαρία που τέτοια ώρα γυρίζει από το σχολείο και γκουγκλάρει με τις λέξεις – κλειδιά Next, top, model. Λόγω υψηλής κίνησης το Τρωκτικό είναι ψηλά στις λίστες του Google, θα βγεί η ανάρτησή του στον αφρό και τσουπ θα τρέξουν τα πιτσιρίκια να κλικάρουν τιε σελίδες του, διαβάζοντας βεβαίως πάνω και κάτω από την «ειδησάρα» όλα τα περι κοπρολαγνείας και παιδεραστίας της υπόθεσης του γνωστού ηθοποιού. Εύγε!

Φαίνεται ότι έχει αρχίσει να κουράζεται ο κόσμος με τις ανοησίες με αποτέλεσμα να μειώνονται τα κλικς του, οπότε βγαίνει τσάρκα να μαζέψει, ας είναι και από το …νεανικό κοινό! (Στην αναβροχιά κλπ.)

ΣΧΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Εν πάσει περιπτώσει, αφού έχουμε που έχουμε διαθέσει τόσες αναρτήσεις καυτηριάζοντας την κλικοθηρική πολιτική του καφρομπλογκ στο συγκεκριμένο (και όχι μόνον) θέμα, με δεδομένο ότι εμείς δεν έχουμε αποκαλύψει ποτέ το όνομα της νικήτριας, κάνοντας την χάρη στις κόρες μου και καλοβλέποντας τα πιθανά κλικ που θάρθουν (δεν είμαι Αγία) λέω να χρησιμοποιήσω μια από τις δυνατότητες του blog μας και να τρέξω ένα poll σχετικό με την νικήτρια του Next Top Model.

To poll το βλέπετε από κάτω. Δεν χρειάζεται ειδικές οδηγίες (οι τρωκτικάριοι είναι ανεπιθύμητοι εδώ ούτως ή άλλως και οι υπόλοιποι αντιλαμβάνονται τα βασικά τουλάχιστον)

  • Κάνετε κλικ στα κουτάκια δίπλα στα ονόματα των μοντέλλων και πατάτε το VOTE.
  • Εχετε τρεις επιλογές. Μπορείτε να ψηφίσετε είτε ένα είτε δύο είτε τρία μοντέλλα.
  • Μπορείτε να ψηφίσετε περισσότερες από μία φορές. (Οσες και να ψηφίσετε το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει πάντως)
  • Οι ψήφοι σας δεν φαίνονται (επειδή πολλοί γνωρίζουν την νικήτρια) αλλα καταμετρώνται.
  • Το poll θα κλείσει την ώρα που θα αρχίζει ο τελικός και τότε θα φανούν τα αποτελέσματα.

Kαλή σας διασκέδαση!


ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: