Νταλάρας και έσοδα συναυλίας Καζαντζίδη. Αισχος!

Μην εκπλήσσεσθε. Δεν φεύγουμε καθόλου από τον σκοπό μας. Δεν σχολιάζουμε τίποτε άλλο από τις γελοιότητες των καφρομπλογκς και φυσικά δεν αγγίζουμε τα θέματα των αναρτήσεων τους. Εκφράζουμε μόνον απόψεις πάνω στον τρόπο που αυτοί τα προσεγγίζουν. Αυτή η εισαγωγή ήταν αναγκαία λόγω του τίτλου μας. Δέστε τώρα τι έγινε:

Ο Πρύτανης των κάφρων, η γνωστή παπαδοπουτάνα του Τρωκτικού αποδεικνύει ότι δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Με μόνο στόχο την υφαρπαγή κάποιων κλικς από τους web surfers, τους παραπλανά ψυχρά, χωρίς προσχήματα καν. Δημοσιεύει λοιπόν μία ανάρτηση με τίτλο «Ρε συ Νταλάρα, τι έγινε με τον συνεργάτη σου» και με το εξής κείμενο.

Ένας συνεργάτης του Νταλάρα λένε ότι έχει πάρει τα χρήματα από τις συναυλίες του Σ.Καζαντζίδη. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τι φαντάζεται λοιπόν ο τρωκτικάριος και ο κάθε ανυποψίαστος αναγνώστης; Οτι θα διαβάσει και θα δει κάτι σχετικό με την υπόθεση της συναυλίας υπέρ της ΑΡΩΓΗΣ, σχετικό με τον Καραχάλιο, την Μαρινέλλα, τα ‘εσοδα που δεν αποδόθηκαν κλπ. Ερεθισμένος κουτσομπολίστικα λοιπόν πατάει το play και τι βλέπει; Αυτό που θα δείτε και σεις μόλις δείτε το βίντεο που βρίσκεται στην βιντεοθήκη μας!

Ενά απόσπασμα του show του Πανούση που ανεξάρτητα του πόσο καλό και διασκεδαστικό είναι, δεν έχει απολύτως ΚΑΜΜΙΑ μα ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το θέμα του τίτλου! Ετσι ακριβώς όπως το διαβάζετε… Δίπλα είναι, δέστε το.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Δεν έχω κάτι να προσθέσω, τουλάχιστον κάτι καινούργιο. Θα γίνω κουραστική επαναλαμβάνοντας ότι αυτές οι μαϊμουδιές γίνονται και θα γίνονται λόγω ακριβώς της κάλυψης της ανωνυμίας την οποία δικαιούνται οι bloggers. Ομως εδώ δεν έχουμε blogging. Δεν έχουμε ούτε είδηση (έστω χαλκευμένη). Δεν έχουμε ούτε σχολιασμό! Εχουμε μόνο μια φάρσα, ένα βγάλσιμο της γλώσσας στον ανυποψίαστο αναγνώστη που πιάνεται κορόϊδο, αλλά τελικά του αρέσει. (όντως το απόσπασμα έχει πλάκα)

Παράλληλα βέβαια, ας μην αγνοήσουμε ότι λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας αυτό το βίντεο αποτελεί και μία πρώτης τάξης προβολή του Πανούση και του προγράμματός του, που θα ήταν κάποιος αφελής αν την προσέφερε δωρεάν!

Ο Πάντσο Γκόλια πάντως αφελής δεν είναι!

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: