Tα ΜΜΕ, τα Blogs και οι original τρομοκράτες

Αν ήμουν τρομοκράτης και στην συνέχεια διάβαζα τον πόλεμο ανάμεσα στο Τρωκτικό και τον Μάκη, για το τι ώρα γράφτηκε η είδηση, γιατί διορθώθηκε η ώρα, γιατί στο Alter και όχι στο MEGA και όλη αυτή την καπηλεία και τον αποπροσανατολισμό, θα ένοιωθα τέτοια ξεφτίλα που θα μου ερχόταν η επιθυμία να πάω να τους …χαστουκίσω!

Αν πάλι έβλεπα όλες αυτές τις εκπομπές και τις συνεντεύξεις με όλους τους «συγκλονισμένους» επίσημους, με όλες τις βαρύγδουπες δηλώσεις περι Δημοκρατίας που δεν τρομοκρατείται με τον Υπουργό να δηλώνει πως οι ένοχοι θα συλληφθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, θα ταλαντευόμουνα μεταξύ παράπονου και υστερικού γέλιου.

Αν διάβαζα όλους τους επαίνους προς τις Αρχές που με την αστραπιαία, ακαριαία αντίδρασή τους απεσόβησαν κάθε ενδεχόμενο ανθρωπίνων θυμάτων και όλους τους επαίνους στους τσολιάδες που αρνήθηκαν να μετακινηθούν …πολύ και μετακινήθηκαν (τραβάτε με κι ας κλαίω) τοσο δα, ίσα να βγουν από την ζώνη των 10 μέτρων θα άρχιζα να κλαίω από τα νεύρα μου!

Ποιος είναι ο τρομοκράτης; Δεν θέλει δα και λεξικό. Αυτός που σπέρνει τον τρόμο ή δημιουργεί απειλή τρόμου προκειμένου να επιβάλλει τις απόψεις του. Αν είναι έτσι, τότε οι αληθινά επικίνδυνοι τρομοκράτες είναι όλοι αυτοί που ανέφερα παραπάνω με προεξάρχοντες τους mediαρχες και τους bloggάρχες. Αυτοί τρομοκρατούν. Αυτοί σπέρνουν την απειλή και μέσω αυτής προωθουν ότι είναι επιθυμία δική τους είτε των πατρώνων τους.

Αντιθέτως οι στοχοποιημένοι σαν «τρομοκράτες«, εκείνα τα παιδια με τις κατσαρόλες και τις σακουλίτσες, που Δευτέρα τα πιάνουν, Τρίτη τα ελευθερώνουν, είναι οι πιο αθώοι στην ιστορία και είναι ουσιαστικά οι μόνοι που εγγυώνται αποτελεσματικά την ασφάλεια των πολιτών!

Σαματατζήδες φαρσέρ είναι που κάνουν τον χαβαλέ τους και τίποτε παραπάνω. Με εκρηκτικες κατασκευές από οδηγίες του Ιντερνετ, ισχύος μεγάλης στρακαστρούκας, με μπόλικο χιούμορ αλλά με υγιή αντανακλαστικά, γoυστάρουν τον χαβαλέ αλλά δεν επιτρέπουν να κινδυνέψει κανείς από την πλάκα τους.

Για σκεφτείτε λίγο σε ποιους οφείλεται το ότι δεν θρηνουμε θύματα; Μήπως στην αστυνομία και στις κάμερες; Μπααα… αυτές τις ψάχνουν μετά! Μήπως στα συστήματα της ΕΥΠ που καταγράφουν και το …τι σκεπτόμαστε; Μπααα… αυτά μέχρι τους φυλακισμένους απαγωγείς φτάνουν…

Στους «τρομοκράτες» το χρωστάμε και στα έγκαιρα τηλεφωνήματά τους. Σκεφτείτε πόσο εύκολο θα ήταν να είχαμε θύματα έστω και από τις στρακαστρούκες αυτές αν έσκαγαν ανάμεσα στους τουρίστες του Αγνώστου στρατιώτη, χωρίς να έχει προηγηθεί τηλεφώνημα. Θυμηθείτε με πόση αγωνία έπαιρνε και ξανάπερνε τηλέφωνο το παλληκάρι στην περίπτωση της βόμβας του Υουργείου Τύπου, για να πείσει την τηλεφωνήτρια ότι δεν κάνει φάρσα!

Είναι βέβαιο πως τα παιδιά αυτά δεν θέλουν θύματα! Τι θέλουν τότε: Μήπως θέλουν να δέιξουν ότι έχουν θανάσιμη δύναμη στα χέρια τους; Οχι. Αυτό το κάνεις ρίχνοντας δυο αντιαρματικές στην Αμερικάνικη πρεσβεία, όχι πέρνοντας μια κατσαρόλα από την προίκα σου και κρύβοντας μια στρακαστρουκα κάτω από 3 στρώσεις αυγοκομμένα ντολμαδάκια!

Τα παιδιά αυτά λειτουργούν με την λογική των χάκερς. Τους εξιτάρει να βρουν το αδύνατο σημείο φύλαξης και θέλουν να αποδείξουν ότι το βρήκαν. Εκεί ολοκληρώνουν. Δεν έχουν καμμία πρόθεση να βλάψουν κανένα και το αποδεικνύουν.

Και οι ηλίθιοι Αμερικανοί εκδίδουν ταξιδιωτική οδηγία κατά της Ελλάδας με αναφορά στην βόμβα του Αγνωστου Στρατιώτη, αντί να τονίσουν ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο, όπου οι «γιαλαντζί» (κυριολεκτικά) τρομοκράτες ειδοποιούν εγκαίρως που και πότε θα εκραγεί η βομβα!

Οχι τίποτε άλλο αλλά άντε να πεις σε έναν αληθινό τρομοκράτη της Αλ-Κάϊντα ότι αυτός και η πιτσιρίκα με τις κατσαρόλες ίσον δύο τρομοκράτες! Θα πάει να αυτοκτονήσει από ντροπή ο έρμος!

Το χειρότερο είναι ότι κάποτε θα πιαστούν. Μα θα επιδείξουν λιγότερη προσοχή, μα θα σκάσει καμμιά βόμβα στα χέρια τους, μα θα καεί στο κουρκούτι η μαγείρισσα, κάποια στιγμή θα πιαστούν.  Και τότε θα καταλάβουν ότι οι πολιτικοί δεν εκτίμησαν ούτε το χιούμορ, ούτε την υπευθυνότητά τους. Θα δικαστούν, θα τους χρεώσουν ότιδήποτε αχρέωτο, θα φάνε 25 χρόνια (το maximum) και οι Χρυσοχοϊδηδες της εποχής θα καμαρώνουν που εξάρθρωσαν την next generation της τρομοκρατίας made in Greece.

Φυσικά, τίποτε από τα παραπάνω δεν αφορά τους στυγνούς ποινικούς εγκληματίες που επιτίθενται με βαρύ οπλισμό εναντίον αθώων ανθρώπων με αποκλεστικό σκοπό να δολοφονήσουν.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Αυτό με τα ντολμαδάκια δεν έχει γίνει έως τώρα αλλά πολύ θα το χαιρόμουνα αν γίνει κάποτε.

Φανταστείτε την Δώρα ή πως την λέγανε, να φτιάχνει τρεις τέσσερεις στρώσεις ντολαμαδάκια αβγολέμονο, να κρύβει αποκάτω μια μπομπίτσα, να αφήνει την κατσαρόλα σε ένα σημείο, να γίνεται το τηλεφώνημα, να σκάει η μπόμπα και να αρχίσουν να ίπτανται ντολμαδάκια στον Αττικό ουρανό, προς διάφορες κατευθύνσεις, ενώ σταγόνες από το αβγολέμονο θα δημιουργούν trails από πίσω τους (σαν τροχιοδεικτικά βλήματα ένα πράμα)

Φανταστείτε δε να είσαι τουρίστας στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου σου και να σου σφηνωθεί ένα ντολμαδάκι στο ρουθούνι! Νομίζω ότι η απείρως σουρεάλ αυτή σκηνή θα επισκιάσει ακόμα και εκείνο το προ ετών και αλήστου μνήμης «αριστουργημα» της εβδόμης τέχνης με την «εκδίκηση του γιγαντιαίου μουσακά«

Καλή σας όρεξη

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: