Αντε πάλι με την ολόγυμνη Ευα Λάσκαρη στο «Χαμάμ»

Ε, δεν τρώγεται αυτός ο Τρωκτικός. Επανήλθε σήμερα στο θέμα της Εύας Λάσκαρη και της γυμνής εμφάνισής της στην θεατρική παράσταση Χαμάμ Γυναικών, με μία ανάρτηση – περιβόλι στην οποία καταγγέλει, διαμαρτύρεται και αναρωτιέται. Επί τη ευκαιρία βέβαια, αφου είδε το δικό μας slides show, κάνει μια έκπτωση στις παπαδίστικες του αξίες και βάζει μια πιο τολμηρή φωτογραφία της ηθοποιού. Πιο τολμηρή για την παπαδοπουτάνα σημαίνει με περιορισμένη την πορτοκαλί μάσκα (μην φανταστείτε τίποτε …Σόδομα και Γόμορρα)

Διαβάστε την ανάρτησή του και φτιάξτε κέφι

Μα τι νόημα έχει να βγαίνει …τσιτσίδι στο σανίδι η Εύα Λάσκαρη. Κάνει μια παράσταση και είναι δεκτό αλλά τι θα άλλαζε στην παράσταση αν φορούσε μόνο εσώρουχα;  Εκτός και αν η …χολιγουντιανή star πουλάει το σώμα της στο θέατρο και όχι την παράσταση. Θα άλλαζαν τα λόγια αν φορούσε κάτι πάνω της; Και μην μας πούνε κάποιοι πουριτανούς. Παραέγινε το κακό με τα ξεγυμνώματα ανδρών και γυναικών. Δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι σε …πιο ποιοτικό;

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αν δεν έβγαζε τα ρούχα της και εμφανιζόταν με εσώρουχα, τότε μάλλον θα την είχε πετάξει ο σκηνοθετης με τις κλωτσιές και θα είχε πάρει άλλη στην θέση της! Αμάν πια με την υποκριτική αιδημοσύνη σου. Τι διάολο, αν το σώμα δεν έχει τρίχες και πέος δεν σου αρέσει; Για το γυμνό Τριανταφυλλόπουλο, μόνο καλά λόγια είχες να πεις! Για τον νέο παίκτη του ΟΣΦΠ που έκανε την φωτογράφηση στην Αργεντινή, δέκα αναρτήσεις αφιέρωσες! Μόνο γυναίκα γυμνή άμα δεις αγριεύεις! Δές λοιπόν όλες τις γυμνές της φωτογραφίες μαζεμένες στο καινουργιο slides show μπας και ξυπνήσει ο άντρας μέσα σου!

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: