Η Ηβη από το X-Factor στο S-Club με τον Ρουβά

Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου το καφρομπλογκ δημοσιεύει την παρακάτω ανάρτηση, με σαφώς ηθικοπλαστικό και παιδαγωγικό περιεχόμενο, αναφερόμενο στην πρόταση που έκανε ο Σάκης στην αποπεμφθείσα Ηβη να εμφανίζεται μαζί του στο S-Club.

Διαβάστε την ανάρτηση

Άλλο ένα πρόσωπο πήρε ο Σάκης Ρουβάς για το μαγαζί του. Μετά την Ελευθερία έκλεισε και την Ήβη που αποχώρησε πριν λίγο από το παιχνίδι. Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο Σάκηηηηηηης.

Μόνο που η 16χρονη έχει σχολείο στην Κύπρο, Σάκη και άρα δεν είναι σωστό να ξεμυαλίζεις τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία. Άσε να πάει σχολείο και της λες ότι όταν τελειώσει θα κάνεις την πρόταση σου.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Ειναι όντως θεομπαίχτης ο άθλιος! Παίζει τους τρωκτικάριους στα δάχτυλα η παπαδοπουτάνα! Διότι βεβαίως γνωρίζει ότι η Ηβη είναι Βουλγάρα και όχι Κύπρια και δεν την πιάνει ο νόμος της υποχρεωτικής εκπαίδευσης στην Κύπρο, όπου ζει.

Πέραν αυτού το πόσο σημασία δίνει στο σχολείο της και τι προτεραιότητες έχει, τόσο η ίδια αλλά κυρίως η οικογένειά της (εφόσον είναι ανήλικη) μεταξύ σχολείου και καριέρας στο τραγούδι έχει προκύψει ανάγλυφα όλον αυτό τον καιρό που τάχει εγκαταλείψει όλα και είναι στην Αθήνα για τον διαγωνισμό.

Φυσικά τα γνωρίζει όλα αυτά, αλλά προκειμένου να τσιμπήσει μερικά κλικς παραπάνω χρειάζεται και μια ανάρτηση παραπάνω, οπότε μια «σοφή» συμβουλή και νουθεσία είναι ότι πρέπει, προκειμένου να πάρει το Τρωκτικό τα εύσημα της ορθής οικογενειακής ψυχαγωγικής ιστοσελίδας! (μπλιαααχχ…)

Πέραν αυτού αποκλείεται να μην πρόσεξε το «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον του Σάκη για την Ηβη που σίγουρα μόνο «πατρικό» ή «συναδελφικό» δεν ήταν. Για όποιον δεν το πρόσεξε ξαναδείτε το βίντεο της Ηβης αμέσως μόλις τελειώνει το τραγουδι της και θα καταλάβετε! Θα πρόσεξε επίσης την πλέρια ανταπόκριση από πλευράς της μικράς, που μόνο μικρό αθώο κοράσιο δεν είναι! Αφενός μεν καλυβώνει ψύλλο, αφετέρου κολάζει τον Πάπα.

Πα να πει, πάει το σχολείο, ότι έμαθε έμαθε… Στης ζωής τα θρανία θα μάθει τα υπόλοιπα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΙΤΡΟ (στην βιντεοθήκη μας)

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑAdvertisements

2 Σχόλια

  1. Den einai voulgara i Hvi! kipria einai apo to Paralimni!

  2. Ευχαριστώ που μας διαβάζεις. Από το Παραλίμνι είναι σίγουρα η Ελευθερία. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι η Ηβη είναι Βουλγάρα (ένας γονεας ή δύο) που ζεί με την οικογένειά της στην Κύπρο.

    Πρόσεξε στο site του ΑΝΤ1 (εδώ) ότι ενώ για όλους τους παίκτες λέει στα βιογραφικά τους «γεννήθηκε στο…» για την Ηβη λέει «Ζει στη Κύπρο και γεννήθηκε στις 24-11-1993 .»

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: