Η κακή και άκαρδη COSMOTE (δεν τα ακουμπάει)

Αμεσα συναφής με την παραπάνω, αυτή εδώ η ανάρτηση του Τρωκτικού, όπου ένας πελάτης (…και καλά) διαμαρτύρεται στο καφρομπλογκ επειδή όταν πήγε να ρωτήσει τι επιδότηση είχε από το πρόγραμμα σύνδεσής του, έλαβε την απάντηση «μηδέν» και όταν ζήτησε να μάθει τον λόγο του απάντησαν ότι του είχαν κόψει πολλές φορές το τηλέφωνο επειδή δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς.

Σπουδαία τα λάχανα για έναν τρωκτικάριο θα μου πείτε! Ετσι είπε και αυτός, πέρασε γεννεές δεκατέσσερεις την υπάλληλο, που τόλμησε να αμφισβητήσει το πόσο …σημαντικός πελάτης είναι και έκλεισε την ανάρτησή του με μια εμπνευσμένη παρότρυνση προς τους λοιπούς τρωκτικάριους την οποία παραθέτω αυτούσια.

Περιτό να σας πω πως πλέον δεν είμαι πελάτης Cosmote και όποιος είναι καλό είναι να φύγει, να χαθεί, να κάνει φτερά, να γίνει άνεμος από αυτή την εταιρεία.

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

Αν η ιστορία αυτή ήταν αληθινή ούτε θα μας απασχολούσε καν. Μια ακόμα παπαριά ενός τρωκτικάριου. Αν δεν ήταν όμως; Αν όλο αυτό δεν ήταν παρα μία σκοπούμενη δυσφήμιση της COSMOTE που μάλιστα συνδυάστηκε με την γκρίζα διαφήμιση της WIND (δείτε το προηγούμενο  άρθρο);

Αν έχετε επιφυλάξεις θυμηθείτε το εξής: Ο δημοσιοκάφρος υπερηφανεύεται ότι ανεβάζει 300 αναρτήσεις την ημέρα. Αν κάθε ανάρτηση θέλει μόνον 5 λεπτά της ώρας απαιτουνται 1500 λεπτά, δηλαδή 25 ώρες, δηλαδή τουλάχιστον 4 εργαζόμενοι. Ο ίδιος έχει πει ότι είναι μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν όλη μέρα και ούτε καν προλαβαίνουν να διορθώνουν ότι τους έρχεται.

Ποιος θα το έκανε αυτό χωρίς χρήματα;  Μπορεί ο ίδιος να έχει φιλοδοξίες και να το κάνει για αυτές αλλά γιατί μια ομάδα ανθρώπων θα δούλευαν χωρίς χρήματα; Αυτό δεν είναι hobby, δεν είναι πάρεργο, είναι εργασία κανονική και πρέπει να αμοιφθεί με χρήματα.

Ομως το Τρωκτικό δεν μπορεί επισήμως να εισπράξει χρήματα, δεν μπορεί να φιλοξενήσει διαφημίσεις, διότι θα πρέπει να τιμολογήσει, άρα θα πάψει να είναι ανώνυμο! Ο μόνος τρόπος να έχει χρήματα είναι ο ύπουλος τρόπος της γκρίζας διαφήμισης. “τα πιάνει και τα χώνει” Τα ακουμπάει ο ανταγωνιστής της COSMOTE και εμφανίζονται δυσαρεστημένοι ανώνυμοι αναγνώστες που λένε τα χίλια μύρια κακά γι αυτήν ή/και τα χίλια καλά για τον ανταγωνιστή της.

Φυσικά με την συγκεκριμένη ανάρτηση διαπράττεται το αδίκημα της δυσφήμισης, όχι από τον virtual συντάκτη της δήθεν επιστολής, αλλά από το Τρωκτικό το οποίο την κάνει δημόσια γνωστή. Υπενθυμίζουμε ότι ο έγκριτος δημοσιογράφος Τέρενς Κουΐκ έχει δημόσια παραδεχθεί οτι γνωρίζει τον Διαχειριστή του καφρομπλογκ, τον οποίο έχει συγχαρεί κιόλας, οπότε ο δρόμος για την COSMOTE είναι φανερός. Καμμία διάψευση, καμμία εξήγηση, καμμία νομιμοποίηση στα καφρομπλογκς. Απλά μήνυση και αγωγή.

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: