H Δήμητρα του Νext Τop Μodel, η γυμνή φωτογράφηση και η πορνοταινία που δεν έγινε

Δημοσιεύει το Τρωκτικό μια ανάρτηση, όπου αναφέρεται στην γυμνή φωτογράφηση που έκανε η Δημητρα Αλεξανδράκη στο Maxim. Αναφέρεται στα όνειρα και τις φιλοδοξίες της να εκλεγεί κάποτε Μις Υφήλιος, στην προσπάθιεά της να ανέβει ένα – ένα τα σκαλιά της επιτυχίας, στις αθλητικές της επιτυχίες (η Δημητρα είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 57 κιλά στο τζούντο) και ξαφνικά αναφέρεται σε μια πρόταση που της  έγινε να συμμετάσχει σε μια Ελληνική πορνοταινία και την ευγενική της άρνηση.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αν είναι δυνατόν! Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ο δημοσιοκάφρος στην προσπάθειά του να μαζέψει κάποια παραπάνω κλικς από τα πιτσιρίκια που παρακολουθούν το Next Top Model; Τι άλλο θα πρέπει να δουν τα μάτια μας; Τι άλλη παραποιηση της αλήθειας, ποια ακόμα χαλκευμένη είδηση θα διαβάσουμε;

Tι νόημα έχει η αναφορά σε μια πρόταση για πορνοταινία που δεν έγινε δεκτή; Τι προσπαθεί να δείξει με αυτό τον τρόπο; ότι είναι καλά πληροφορημένο; αφού από την συνέντευξη τα αντιγράφει όλα. Ποιος ο λόγος να βάλει στον τίτλο της ανάρτησης την «τσόντα«; Ενας και μόνο ένας! Η επισκεψιμότητα, τα κλικς από τους φαν της εκπομπής και της Δήμητρας. Σκέτη εκμετάλευση! Καπηλεία και άγρα επισκέψεων πάνω στο κοριτσάκι! Δέστε και ποια φωτογραφία διάλεξε να βάλει! Την ημίγυμνη ντίβα με το θηλυκό τσιγάρο! Αισχος!

Tέλος πάντων, πάρτε μια πλήρη γεύση της Δημητρούλας

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ


Advertisements

Ένα Σχόλιο

  1. δημητρα συληπιτηρια εισαι χαλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: