H καλή και στοργική WIND (τα ακουμπάει)

Ανάρτηση του Τρωκτικού

Πρίν απο μερικές ημέρες η γυναίκα μου αγόρασε ένα τηλέφωνο αξίας 600 ευρώ απο το εκεί κατάστημα.Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι είδα ότι δεν είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει και για αυτό επικοινώνισα με το κατάστημα για να γίνει αλλαγή-αντικατάστηση με κάποιο αλλο. Έπειτα απο μικρό χρονικό διάστημα….

ο υπεύθυνος του καταστήματος με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο τηλέφωνο που ήθελα και ότι καινούργια παραλαβή θα έχει η WIND αρχές Φεβρουαρίου, οπότε και συμφωνίσαμε να του το επιστρέψω. Του είπα να περάσω την επόμενη αλλά μου είπε ότι δεν είχε πρόβλημα, αλλά επειδή το τηλέφωνο ήταν αγορασμένο με πιστωτική και άτοκες δόσεις κÎ! λό θα ήταν για το δικό μου συμφέρον να περάσω την ίδια μέρα για να κάνει ακύρωση της συναλλαγής καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα γινόταν αφαίρεση του ποσού κάθε μήνα και θα έμπλεκα με τα πιστωτικά όρια κλπ. Η ώρα ήταν σχεδόν 15:00 και έκλειναν, αλλά μου είπε » Αν είναι να περάσετε εγώ θα περιμένω για να σας εξυπηρετήσω». Έτσι και έγινε. Όταν έφτασα το κατάστημα είχε κλείσει αλλά με περίμενε μέσα με έναν υπάλληλο για να με εξυπηρετήσει. Ευγενικότατος ακύρωσε την συναλλαγή. Δεν κοίταξε να δεσμεύσει με όποιο τρόπο το ποσό για αγορά απο το κατάστημα! . Δεν με ώθησε σε αγορά άλλου προιόντος, πρακτικές που εφαρμόζονται συχνά σε επαγγελματίες όλων των επαγγελμάτων. Ενα tshirt αλλάζεις και σε δεσμεύουν θες δεν θές να πάρεις κάτι άλλο.

Μακάρι να άλλαζε η συμπεριφορά των επαγγελματιών και να προσπαθούσαν να εξυπηρετίσουν τον πελάτη τους και όχι να προσπαθολυν να «του τα πάρουν» με όποιο τρόπο μηχανεύονται.

Συγχαριτήρια σε ένα λαμπρό παράδειγμα επαγγελματία

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αφήνω στην άκρη την ορθογραφία που είνια για γέλια και προχωρώ στην ουσία που είναι …για κλάμματα!

Αρχίζει λοιπόν ο Τρωκτικάριος περιγράφοντας πως η γυναίκα του αγόρασε ένα τηλέφωνο, αλλά όταν ΑΥΤΟΣ είδε ότι δεν του άρεσε, αποφάσισε ΑΥΤΟΣ να το αλλάξει! Το ότι άρεσε στην γυναίκα του που το αγόρασε, προφανώς για τον γελοίο φαλλοκράτη τρωκτικάριο δεν είχε καμμία σημασία.

Αφήνω και το φεμινιστικό στην άκρη. Αφου τον ανέχεται η γυναίκα του, στο διάολο να πάει.

Θα σταθώ στην συμπεριφορά του υπεύθυνου του καταστήματος, όπως την περιγράφει. Κατ’ εμέ όχι μόνο λαμπρός δεν είναι αλλά είναι για κλωτσιές. Εξηγούμαι γιατί:

  1. Παραβίασε το ωράριο της επιχείρησης.
  2. Υποχρέωσε υφιστάμενό του να εργαστεί χωρίς λόγο υπερωριακά
  3. Αποδέχτηκε αναστροφή μιας πώλησης χωρίς καμμια αιτία. Η μόνη αιτία είναι ότι το προϊόν δεν άρεσε σε συγγενή της πελάτισσας.
  4. Ακύρωσε πώληση επειδή το ζήτησε τρίτο πρόσωπο και όχι η ίδια η πελάτισσα. Ακύρωσε σύμβαση επί πιστώσει εξώφλησης της πελάτισσάς του επειδή κάποιος τρίτος, ο σύζυγός της, το επιθυμούσε.
  5. Δεν διαφύλαξε τα συμφέροντα της εταιρίας του και ουσιαστικά αφαίρεσε από το ταμείο του αξιόγραφα 600 Ευρώ, ζημιώνοντας την εταιρία του. Ακόμα και αν δεχόταν την επιστροφή  του τηλεφώνου, όφειλε να επιβάλλει την αντικατάσταση με άλλο προϊόν ίσης αξίας και σε καμμιά περίπτωση να ακυρώσει την είσπραξη.

Με δυο λόγια. Αν ήμουν το αφεντικό της WIND θα τον απέλυα αμέσως αφου πρώτα θα απαιτούσα να μου δώσει 600 Ευρώ που αφαίρεσε αδικαιολόγητα από το ταμείο μου

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

Ολα αυτά θα είχαν νόημα αν η ιστορία αυτή ήταν αληθινή. Αν δεν ήταν όμως; Αν όλο αυτό δεν ήταν παρα μία γκρίζα διαφήμιση της WIND που μάλιστα συνδυάστηκε με την επίθεση στην COSMOTE (δείτε το επόμενο άρθρο);

Αν έχετε επιφυλάξεις θυμηθείτε το εξής: Ο δημοσιοκάφρος υπερηφανεύεται ότι ανεβάζει 300 αναρτήσεις την ημέρα. Αν κάθε ανάρτηση θέλει μόνον 5 λεπτά της ώρας απαιτουνται 1500 λεπτά, δηλαδή 25 ώρες, δηλαδή τουλάχιστον 4 εργαζόμενοι. Ο ίδιος έχει πει ότι είναι μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν όλη μέρα και ούτε καν προλαβαίνουν να διορθώνουν ότι τους έρχεται.

Ποιος θα το έκανε αυτό χωρίς χρήματα;  Μπορεί ο ίδιος να έχει φιλοδοξίες και να το κάνει για αυτές αλλά γιατί μια ομάδα ανθρώπων θα δούλευαν χωρίς χρήματα; Αυτό δεν είναι hobby, δεν είναι πάρεργο, είναι εργασία κανονική και πρέπει να αμοιφθεί με χρήματα.

Ομως το Τρωκτικό δεν μπορεί επισήμως να εισπράξει χρήματα, δεν μπορεί να φιλοξενήσει διαφημίσεις, διότι θα πρέπει να τιμολογήσει, άρα θα πάψει να είναι ανώνυμο! Ο μόνος τρόπος να έχει χρήματα είναι ο ύπουλος τρόπος της γκρίζας διαφήμισης. «τα πιάνει και τα χώνει» Τα ακουμπάει η WIND και εμφανίζονται ενθουσιασμένοι ανώνυμοι αναγνώστες που λένε τα χίλια καλά γι αυτήν ή/και τα χίλια κακά για τον ανταγωνιστή της WIND.

Ανοιχτό το βήμα για τις απόψεις σας.

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: