Σάλος από τις καταγγελίες της SONY για στημένο Χ-Factor

Σιγά που θ’ άφηνε το Τρωκτικό να πάει χαμένο τέτοιο κλικοθηρικό κελεπούρι. Πάνω από 10 αναρτήσεις έχει κάνει και έπεται συνέχεια όσο πλησιάζει η νύχτα. Εκεί που περίμενε το σκάνδαλο με τα βιντεάκια του Μουρατίδη, τώρα προέκυψε απείρως σοβαρότερο. Εχουμε και λέμε λοιπόν. Η δισκογραφική SONY που έχει το προνόμιο της σύναψης δισκογραφικών συμβολαίων με τους νικητές του σώου παγκοσμίως κατήγγειλε τον Θεοφάνους ότι με δική του πρωτοβουλία και εν αγνοία της παραγωγής, των άλλων κριτών και της Διεύθυνσης του σταθμού απεργάστηκε την αποχώρηση της Ηβης. Απειλεί ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία για αυτό, αναφέρει οτι προσπάθησε εγκαίρως να αποτρέψει την ανέργεια του Θεοφάνους και ζητά την επιστρoφή της Ηβης στο σώου!

H AΠΟΨΗ ΜΟΥ

Eίναι από τις λίγες φορές που θα πω ότι καλώς ασχολείται το Τρωκτικό με το θέμα αυτό, διότι είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φαίνεται. Είναι βέβαιο ότι το σώου το παρακολουθούμε live. Αρα είναι βέβαιο ότι μαθάινουμε τις προτεινόμενες την ώρα που τις μαθαίνουν όλοι. Εάν λοιπόν η Ηβη βρέθηκε προτεινόμενη δεν οφείλεται σε κανέναν κριτή και καμμιά παραγωγή, αλλά στην βούληση των θεατών. Οπότε δεν στέκει τίποτε από τα περί εσκεμμένης ενέργειας του Θεοφάνους.

Εαν δεν είναι έτσι, τότε μιλάμε για ΑΠΑΤΗ σε βαθμό κακουργήματος, ότι δηλαδή το televoting είναι μαιϊμού, πράγμα που επισύρει ποινές κάθειρξης για τον υπέυθυνο και άμεση ανάκληση της άδειας της εταιρίας AUDIOTEXT S.A. που το διενεργεί. Δεν νομίζω ότι θα διακινδύνευε κανείς κάτι τέτοιο για ένα πολύ μικρό όφελος (τα έσοδα απο τι televoting δεν είναι μεγάλα και το 60% από αυτά πηγαίνει στους παρόχους τηλεφωνίας) οπότε δεν στέκομαι σε αυτή την εκδοχή, την οποία αφήνω για τον Εισαγγελέα, αν ευαισθητοποιηθεί.

Στην άλλη περίπτωση, τι προσπαθεί να πει η SONY; Οτι την ώρα της δευτερης προσπάθειας των προτεινομένων, οι managers επιβάλλουν στους κριτές τι θα ψηφίσουν; Εν τοιαύτη περιπτώσει γιατί είναι ο Θεοφάνους που έδιωξε την Ηβη  και όχι η Γκαγκάκη; Αν εκείνη ψήφιζε Ηβη τότε το σκορ θα ήταν 3-1 υπέρ της και η ψήφος του Θεοφάνους αδιάφορη! Η μήπως μας λένε ότι όχι μόνο αποφασίζουν οι managers αλλά και σκηνοθετούν ώστε να έχει αγωνία η ψηφοφορία μέχρι και τον τελευταίο κριτή;

Αν είναι έτσι, τότε δικαιολογείται το γιατί η Γκαγκάκη χτύπαγε το κεφάλι της στο τραπέζι και γιατί ο Θεοφάνους απολογήθηκε στον Λεβέντη! Εσπασε την συμφωνία!.. Από μένα μπράβο του και μαγκιά του! Δεν είμαι  γνώστρια μουσικής να μπορώ να κρίνω αν μεταξύ των δύο ερμηνειών ήταν όντως καλύτερη η Νίνι, αλλά μπορώ να κρίνω ότι μεταξύ των τεσσάρων κριτών, ο μόνος ειδικός μουσικός είναι ο Θεοφάνους!

Και ας μην μένει καμμιά λάθος σκέψη! Η SONY δεν κόπτεται για τα συμφέροντα της Ηβης, αλλά για τα δικά της και μόνον. Το σώου δεν είναι δίκη, όπου αν χάσει η Ηβη καταδικάζεται σε φυλάκιση. Το έπαθλο του νικητή είναι ένα δισκογραφικό συμβόλαιο. Η Ηβη με την αποχώρησή της κερδίζει νωρίτερα το συμβόλαιο. Δεν χάνει τίποτε! Οπως δεν θα χάσει τίποτε και η Πωλίνα αν αποχωρήσει ή ο Σταύρος. Την αναγνωρισιμότητα την έχουν ήδη εξασφαλισμένη.

Η SONY όμως φοβάται μην χάσει τα δικαιώματα της Ηβης και γι αυτό σκοτώνεται. Αν όμως πρόκειται μια δισκογραφική να κοροϊδεύει όλο το κοινό με στημένα παιχνίδια και γιαλαντζί κριτές προκειμένου να επιβάλλει τον νικητή που θέλει, τότε ΚΑΛΩΣ, πολύ ΚΑΛΩΣ έφαγε το στραπάτσο και με εκπλήσσει που βρίσκει το θράσος να διαμαρτύρεται κι από πάνω!…

Σαν να λέει «Είχαμε συμφωνήσει να κλέψουμε και να σας κοροϊδεύουμε κι αυτός ο ντενεκές μας χάλασε την συμφωνία! Αισχος» Kάτι σαν τα επαρχιακά καλλιστεία Ανω Ραχούλας ή τις αλήστου μνήμης οντισιόν του μακαρίτη του Γκιωνάκη και πολλών άλλων.

AΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ
Advertisements

2 Σχόλια

  1. συγγνώμη για το άσχετο του σχολίου, αλλά ψάχνω μια ώρα και δεν το βρισκω η ανίκανη: mail που μπορούμε να στείλουμε;;;

    (δε χρειαζεται να δημοσιευσετε το σχολιο, ένα mail μονο θέλω η κακομοίρα!!!)

    Ευχαριστώ

  2. Καλησπέρα και ευχαριστούμε. Το δημοσιεύουμε γιατί δεν έχουμε άλλο τρόπο να σου απαντήσουμε. Δεν έχουμε βάλει email επικοινωνίας, οπότε δεν φταις που δεν το βρήκες.Αν θες να μας γράψεις κάτι κάντο στην φορμα απάντησης/σχολίου οπουδήποτε. Αν δεν θέλεις, δεν θα το δημοσιεύσουμε. Αν ζητάς απάντηση, τότε θα σου απαντήσουμε, αλλά όχι με email.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: