Ποιοι είναι

Πατριάρχης αυτής της κακοποίησης και της made in Greece διακόρευσης της έννοιας του blogging, ;ένας απόπατος της δημοσιογραφίας, ένας ανθυποεκβιαστής που το μόνο που μπορεί να του αναγνωρίσει κάποιος είναι η ευστοχία στην επιλογή των παρατσουκλιών του, παλαιότερα «καρχαρίας» το γε νυν «τρωκτικό» Οντως το πιο σιχαμένο και απεχθές είδος του ζωϊκού βασιλείου τον εκφράζει απολύτως! Για να μην υπάρξει δεν και καμμιά σύγχιση με τα σκιουράκια (που είναι επίσης τρωκτικά) προβαίνει στην αναγκαία διευκρίνηση με την φωτογραφία ενός τετράπαχου αρουραίου.

Αξιος συνοδοιπόρος του, ένας γελοιωδέστερος οπορτουνιστής, αμοραλιστής, κατα φαντασίαν δημοσιογράφος, παρουσιαστής ειδήσεων ανάμεσα σε τηλεπωλήσεις κάλπικων κοσμημάτων και οξυγόνου με όζον, που χρησιμοποιεί το (ο Θεός να το κάνει) blog του, άλλοτε σαν εκβιαστικό μοχλό και άλλοτε σαν όπλο προσωπικής αντιπαράθεσης κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με ακλόνητα επιχειρήματα του στυλ «εγώ λούζομαι κάθε μέρα, εσύ;«

Θα μου πείτε «μην τους διαβάζεις» Δεν γίνεται! Οι Ελληνες έχουμε μια φυσική εντροπία προς την υπερβολή, το γελοίο και την μπόχα! Αν κάποιος κατεβάσει τα παντελόνια του και αρχίζει να χέζει στο Σύνταγμα, θα σταθούμε όλοι να τον δούμε! Δεν σημαίνει ότι τον επικροτούμε, αλλά θα τον δούμε… Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον κάθε Γκόλια και τον κάθε Παπαγιάννη. Μόνο που αυτοί εκλαμβάνουν τα hits σαν επιβράβευση και καυχώνται κιόλας!

Ποιοι είμαστε ……………… Που φτάσαμε ………………Τι πρέπει να γίνει

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: