Αισχρή εκστρατεία λάσπης κατά του Νίκου Μουρατίδη

Εδώ και μερικές μέρες το άθλιο Τρωκτικό εχει εξαπολύσει ένα πρωτοφανή πόλεμο λάσπης κατά του γνωστού παραγωγού Νίκου Μουρατίδη. Ο πόλεμος αυτός περαν του ότι είναι αισχρός, είναι και παράλογος διότι χρησιμοποοιεί δύο αποσπάσματα από ταινίες στις οποίες έπαιξε πριν από 30 χρόνια ο νεαρός τότε Νίκος Μουρατίδης, σαν σπουδαστής της Σχολής Σταυράκου, σε ταινία συμφοιτητή του. Στα αποσπάσματα λοιπόν αυτά εστιάζεται ο πόλεμος λάσπης επειδή σε αυτά ο Νίκος Μουρατίδης υποδύεται γυναίκες!

Επειδή λοιπόν ο άνθρωπος ερμήνευσε σαν νεαρός φοιτητής δύο ρόλους που άλλοι έγραψαν, σε δύο εργα τέχνης αλλου (του σκηνοθέτη των) το άθλιο καφρομπλογκ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τεκμηριωμένα πλέον ο Νίκος Μουρατίδης είναι πούστης και έτσι δικαιολογούνται τα γνωστά «βλαχάρα» και «σκάσε ηλίθια» που κατά καιρούς έχει εκστομίσει σαν κριτής των Fame Stories.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ενω ο πόλεμος άρχισε την Δευτέρα ,εντείνεται χθες και σήμερα, εν όψει της αυριανής εμφάβισης του Νίκου Μουρατίδη στο X Factor. Φυσικά δεν πρόκειται να δείξουμε εμείς εδώ τα videos αυτά, όχι επειδή έχουν τίποτε ένοχο, αλλά επειδή δικό μας θέμα δεν είναι το κουτσομπολιό αλλά οι γελοιότητες των κάφρομπλογκς. Φιλοξενούμε πάντως στην βιντεοθήκη μας την απάντηση του Νίκου Μουρατίδη, που φυσικά δεν μάσησε ρα λόφια του.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Οποιος πήγε στην σχολή Σταυράκου, μεταξύ αυτών και εγώ, γνωρίζουν ότι για να πάρεις το πτυχίο, έπρεπε να κάνεις μια ΜΜ (μικρού μήκους). Ολοι λοιπόν οι σπουδαστές βοηθούσαν ο ένας τον άλλον για να κάνουν αυτές τις ταινίες εκ των ενόντων. Ο ένας έκανε φώτα, ο άλλος κάμερα, ο άλλος έπαιζε κ.ο.κ Μετά γινόταν το ίδιο στην ταινία του άλλου και ούτω καθεξής

Τα αν ο Νίκος Μουρατίδης είναι πούστης ή όχι αφορά τον ίδιον και τους εραστές του στο δωμάτιό του. Δεν έχει καμμία σχέση με την δημόσια εικόνα του και την εργασία του. Δεν κρίνεται γι’ αυτό και δεν είναι επιτρεπτή κανενός είδους κριτική ή υπονοούμενο σχετικά με αυτό. Αν τώρα κάποιοι νόμιζαν ότι θα γκρεμιστεί συθέμελα το οικοδομημα της Ελληνικής showbiz επειδή κάποιος έφερε στην επιφάνεια τις εκπαιδευτικές ταινίες κάποιου προ 30 και βάλε ετών, αυτό είναι δείγμα ηλιθιότητας εκείνων που το νομίζουν.

Ομως το ζητούμενο είναι το «γιατί» Γιατί αυτη η επίθεση; Δυστυχώς η απάντηση είναι μία. Επειδή το θύμα είναι στο Χ-Factor, το σώου βαδίζει προς το τέλος του, η τηλεθέαση ανεβαίνει και κατά συνέπεια η επίθεση αυτή προσφέρει αρκετά κλικ επισκεψιμότητας στο άθλιο αυτό και εμετικό μπλογκ.

Κάτω από αυτη την οπτική γωνία συνιστώ στον Νίκο που εκτιμώ σαν μουσικό παραγωγό, σαν μάνατζερ, σαν συγγραφέα, σαν παιδικό παραμυθά, να μην περιοριστεί στο δημόσιο ανάθεμα, να μην αντιδράσει σαν «στρουθοκάμηλος» όπως λέει ο ίδιος, αλλά να αντιδράσει δυναμικά! Δεν είναι ανώνυμο το Τρωκτικό, όλοι ξέρουν ποιος είναι, ο Τερενς Κουΐκ τον …έχει συγχαρεί σε συνέντευξή του και η εμπειρία έδειξε ότι όταν θέλουν να εντοπίσουν κάποιον το κάνουν αμέσως!

Μήνυση είναι ο μόνος δρόμος Νίκο. Οχι για τα videos αλλά για τα αισχρά υπονοούμενα, για τα εμετικά σχόλια που συνόδεψαν όλες αυτες τις αναρτήσεις. Μήνυση και ας είναι επώδυνο Νίκο. Μίασμα είναι, απόστημα είναι, καρκίνωμα είναι. Βάλε πλάτη να το εξαφανίσουμε!